قطعا بازیش بهتر میشه ولی 1000- رنک میخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
قطعا بازیش بهتر میشه ولی 1000- رنک میخوره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این اکانتا نه ایتم دارن نه وین نه وین ریت فقط 200 پول mmr ؟
خیلی زیاده اگه 100 بود من هستم 200 واسه یه اکانتی ک فقط mmr داره زیاده
Learn How [Fragile] You Are!
Keep Calm I'm Just OFFlin3
وقتی mmr بالا باشه skill bracket بازی هاتون very high میشه که یعنی با پلیر های حرفه ای تری تو بازی میرید ولی نه آیتم نه وین نه وین ریت خوب نمیتونن تضمین کنن که شما با پلیر های حرفه ای میرید .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HoMaYoON (03-22-2015)
از روی چه سندی این حرف رو میزنید ؟ mmr با skill bracket کاملا جدا هستند . skill bracket برای بازی های نورمال هست که ربطی به mmr نداره . . .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بحث تاپیک رو متفرق نکنین بزارین بنده خدا کارشو بکنه ! دِهَه !
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
شما یکم تحقیق کنید بعد حرف بزنید ، SKILL BRACKET با توجه به MMR تعیین میشه ، 0-3200 نرمال ، 3200-3800 HIGH ، از 3800 به بالا هم very highThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تو ادلیست من با رنک 3000 همه ی بازی هاش very high skill هست . بازم میگم هیچ ربطی به هم ندارن . این skill bracket ها قبل از mmr هم بودن !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه تو این تاپیک پست نمیدم .
از صاحب تاپیک هم عذرخواهی میکنم
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
نه اشکال نداره بزار مردم بفهمن رنک بالا اهمیت زیادی داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سایت MMR BOOSTThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طرف میگه واسه هر 100+ MMR ازت 100t میگیره . به نظرت قیمت من منصفانه نیست؟
دوستان عزیز تشکر میکنم بخاطر اینکه اطلاعات خودتون رو در اختیار کاربران میذارید ، یک محبتی کنید بحث در مورد MMR رو در تاپیک مورد نظر خودش انجام بدین که هم دسته بندی بشه و یک روزی ، کاربر سایت بخواد نگاهی بندازه همه ی بحث ها یکجا باشه و مطالب رو به صورت پراکنده مطالعه نکنه . با تشکر از همکاری شما
بحث درباره Ranked Matchmaking و مباحث مربوط به آن
سلام اولا سال نو همگی مبارک و انشاالله در این سال جدید به هر آرزویی که دارید برسید البته در کنار سلامتی
دادا من به شما پی ام میدم چرا جواب نمیدی؟ البته اگه اسم این اکانت Saman باشه .!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©