واسه من 3 بار پشت سره هم ست Abandono دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه من 3 بار پشت سره هم ست Abandono دادهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من كه ديگه خسته شدم از بس اين روسا اومدن 2 تا برد 5 تا باخت
واقعا شانس ندارم يارو برا بيست مچ pa ور ميداره يارو اكس ور ميداره ميره تو دل دشمن بين 5 تا هيرو واقعا خسته شدم از بس باختم جالب اينه كه كل تاپ رو زديم رسيديم به ancient يارو بيست رو تلپورت ميكنه ميد براي اينكه ١ دشمن اونجاس
من خودم در حالت عادي هميشه captain mode ميرم كه نوب نباشه ولي بيست captain mode مود نداره بديش اينه
و بالاخره به من يه چيز خوب داد the nether grandmaster robes از pugna
یه 20 ست داده همش چرت و پرت
فقط legendry pudge خویه ...
خدا رو شکر کن همون pudge هم بهت داده واسه من سر جمع 8 ست تکراری
15 ست گرفتم 10 تکراری 1 ست Mythical لایکن و روبیک و Bounty و ست حدید Sven:دی
اه . این bloom هم مسخره کرده با این ایتم دادنش
sky داشتیم . بازی برده ما رو تنهایی تبدیل به باخت کرد . Report کردم . game که تمومید واسش legendry drop شد ........
دوستان يه سوال من نتم قطع شد امروز وسط يه مچ بعد بن شدم حالا با حالت low priority ميشه رفت بيست مچ ؟
خیر چون شما زمانی که توی low هستین فقط قادر خواهید بود که All Random رو بازی کنید تا زمانی که مقدار تایین شده تموم بشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
The Viper (02-24-2015)
اگه تا 5 دقیقه کانکت نشی ، low priority میده ! حالا یه ترفند بت میگم ، اگه دیدی تا 5 دقیقه نمیتونی کانکت بشی از dota و Steam بیا بیرون کلا بعد 40 ، 50 دقیقه بعد کانکت شو ( تخمین بزن که کی همون بازی که dc شدی ازش تموم میشه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اینجوری اون گیم فقط los میخوره !
فاصله باختـــــن تا ساختـــــن فقط یک کلمه است ، خواستـــــن
The Viper (03-03-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©