FCB (02-12-2015),fever361 (02-11-2015),HoMaYoON (02-12-2015),Miladend (02-12-2015),Mohammad_ai69 (02-11-2015),Soul Keeper (02-12-2015)
خبر آمد new bloom در راه است Dota 2 - New Bloom Festival
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
FCB (02-10-2015),fever361 (02-10-2015),Mohammad_ai69 (02-10-2015)
فکر نکنم New bloom هم مثل قبل جذاب باشه یا ایتم های خاصی بده . از روند دوتا 2 معلومه
WINTER WYVERN :mhhmplz:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
کلا معلومه valve کاری کرده که اگه کسی ایتم بخواد فقط باید بخره
کلا از لحاظ ایتمی دوتا2 جذابیت قبلنش رو نداره
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
انگار قرار اون هیرو اژدها پرنده بیاد قست 2 new bloom توی سایت dota2 زده.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
تو قسمت اول هم کاملا معلوم بود .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
چیزی که جالبه داستانشه که معلوم نیست چی شد . cm رفت با یارو درگیر بشه رفت هدیه گرفت اومد . قضیه روستائیا رو هم که حل نکرد !
مشخص نیست قراره مدل cm عوض بشه یا اینکه arcana بگیره . احتمال داره در قسمت های بعدی داستان void هم وارد داستان بشه . در کل از comic قبلی که مال pa بود خیلی بهتر بود.
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
اینم مث اینکه قرار دیزاین جدید دونا 2 بشه https://www.behance.net/gallery/2345...rface-Redesign
ice frog تو پیجش زده بود.
100% wyvern میاد چون بین هیروهای منتشر نشده فقط wyvern که صداهاش(responses)داره آماده میشه,اقا پارت یک داستانه واسه من نمیاد صفحه سیاه فقط...
ویرایش توسط Sepehr_R : 02-11-2015 در ساعت 12:28 PM
من احتمال میدم اون اسکیل سوم winterباشه که روcmمیزنه اون طوری یخ میزنه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©