اقا ما مدیران رو بازی نمیدیم
، شما خودت رهبری باید کنید
یه عکس میذارم تقریبا همه چیزش این ابزاره و دیگه بقیش استراتژی و با هم بودنه که مثل بازی معمولی باید بازی رو جمع کنید هرچه سریع تر بهتر ، چون اولش هیروهای مقابل ضعیف هستن و میشه راحتر روی Beast حساب کرد.
اول بازی که این ابزار اومد یه upgrade داره که روش کلیک میکنی و از سه گزینه یکی رو انتخاب میکنید بعد یه تایم در قسمت بالایی ابزار داره که بهتون میگه Beast چقدر دیگه میاد 30 Sec قبل اومدن خودش اعلام میکنه که داره میاد . و یک سری گیزنه ها داره مثل تلپورت که هر لاینی که خواستین میتونید تلپورتش کنید دابل دیمج داره ، ulti silencer ، ulti zeus ، ulti chen و.... که هر کدوم باید سر موقع خودش زده بشه بهترین استراتژی که خودم باهاش رکورد 7 دقیقه زدم این بود که همه تلپورت کردیم mid و با beast اول جمع کردیم این عکس 90 % هیروهایی که پیک میکنن شامل میشه omni و dazzel بهترین ساپورت های موجود و هیروی جدید بخاطر اسکیل 3 . توی بازی شما میتونید lvl beast رو اپگرید کنید قوی تر میشه و لولش میره بالاتر ، اما باید یا point بخرید یا زیاد بازی کرده باشید چون برای اپگرید خالی 5000 پوینت نیازه من الان یک بار میتونم اپگرید کنم
امیدوارم خلاصه و کامل توضیح داده باشیم