سلام،
عنوان تاپیک گویای همه چیز هست پس دوستان لطف کنند و نام کاربریشون رو اینجا قرار بدن تا بتونیم همدیگه رو اد کنیم و با هم در صورت تمایل بازی کنیم.
یوزر خودم: MrSaveH#2496
سلام،
عنوان تاپیک گویای همه چیز هست پس دوستان لطف کنند و نام کاربریشون رو اینجا قرار بدن تا بتونیم همدیگه رو اد کنیم و با هم در صورت تمایل بازی کنیم.
یوزر خودم: MrSaveH#2496
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
FEVER361#2887
البته تازه دیشب برای من اینوایت اومد که امتحان کردم هر دو سرور us و eu میشد بازی کرد ولی به گفته ی دوستان دارم eu بازی می کنم .
DRmmL#2130
البته هنوز نریختم hots رو و این اکانته خود بیلزاردمه
برای بازی غیر از دوتا2 هست ؟!
بله .... برای اکانت بیلزارد هست که شمل heroes of the storm - diablo3 - starcraft2 - wow -hearth stone و بازی جدیدش overwatch که هنوز نیومده میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Shayan#2336
بازی Overwatch منتشر شده و خودمم دارم و خیلی هم باهاش حال میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Revenge#1750
Rayan#2183
این بازی overwatch هم باید مثله HOTS بتا کی جور کنی واسه خودت ؟!
اره ولی Invite در حد 1% میده.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©