بیاد داشته باشید بهتر است به یکباره خاموش شد تا ذره ذره محو شد...!!!!
کرت کوبین
هیچکسی آزاد نیست،حتا پرنده ها هم به آسمان زنجیر شده اند.
-باب دیلان
آنگاه که زمان مرگ ام فرا برسد،کسی که باید بمیرد منم.پس بگذار آنطور که می خواهم زندگی کنم.
-جیمی هندریکس
تنها برخی از مردم باران را احساس میکنند،بقیه فقط خیس میشوند.
باب مارلی
اینکه ثروتمند ترین شخص خوابیده در گورستان باشم برایم اهمیتی ندارد،آنچه برایم مهم است این است که شب که سر بر بالش میگذارم با خود بگویم ما کار شگفت انگیزی انجام دادیم.
-استیو جابز
تنها زمانی که قدرت عشق بر عشق قدرت برتری یابد،دنیا را صلح فرا می گیرد.
-جیمی هندریکس
Time you enjoy wasting, was not wasted.
~John Lennon
شما که هستید در زندگی که من میکنم قضاوت می کنید , میدانم بی نقص نیستم, اما قبل از اینکه با انگشت نشانه بگیرید, اطمینان پیدا کنید که دستتان پاک است !
جیمی هندریکس
اگر نمی توانید به من یاد بدهید چطور پرواز کنم, به من یاد بدهید چطور بخوانم !
جیمز متیو بری
تنباکو, گیاه مورد علاقه منِ !
فرانک زاپا
رویا پردازی درباره شخصیتی که میخواهی بشوی , تلف کردن شخصیتی است که در حال حاضر هستی.
کرت کوبین
اگر کسی توحید را از ابلیس یاد نگیرد زندیق است.زیرا او مامور شد که به غیر خدا سجده کند ولی نپذیرفت.
دیو ماستین
هرگز از خدای یگانه متنفر نبودم
از خدای مردمی که ازشون متنفرم نفرت دارم
مرلین منسون
هیچ کس نمیتواند همزمان هم عاقل باشد و هم عاشق!!
باب دیلن
ﻣﺬﺍﻫﺐ ﻣﺜﻞ ﭼﻮﺏ ﺯﯾﺮ ﺑﻐل ﻣﯽﻣﺎﻧﻨﺪ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺴﺎﻥﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺿﻌﯿﻒﺗﺮ ﺍﺯ ﺁﻧﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ
ﮐﻪ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺷﺎﻥ ﻣﺘﮑﯽ ﺑﺎﺷﻨﺪ.
"ﮐِﺮﯼ ﮐﯿﻨﮓ"
شـــيـاطـيـن ، فــرشـتـگـان ، جـنـيـان همانطور که ميتوانند با مغز ها بازي کنند ،
میخندند
بــه ايـنـکــه چـگـونـه چـهـره ي حـقـيـقـت را بـه دروغـي کـه بـه احــمـق ها مـيـگـويـنـد تـغـيـيــر داده ايــد. . .
هرگز از چیزی که متوجهش نمیشوی "متنفر" نباش
جان لون
بسیاری از مردم نمیخواهند تصمیم خودشان را بگیرند. آنها بسیار ترسیده اند.این ساده تر از این است که به آنها بگویی چه کاری را انجام دهند.
Marilyn Manson
When you Are taught to love everyone,to love your enemies,then what value does that place on love ?
وقتی به شما دوست داشت به همه یادداده میشود.حتی دوست داشتن دشمنانتان،پس ارزش دوست داشتن کجاس ؟
Marilyn Manson
Enjoy of your faults that's what Separates you from the rest of the world
از اشتباهات خود لذت ببر ، اون چیزیه که تو رو از بقیه ی دنیا جدا میکنه !
Marilyn Manson
if they think that an artist can destroy thier Faith , then thier Faith is rather fragile
آنهایی که فکر میکنند که یک هنرمند میتواند ایمانشان را نابود کند ، ایمانشان شکننده است.
Marilyn Manson
what dosent kill u is gonna leave a scar
Marylin Manson
I'm Against Religion because it teach us be Satisfied without understanding world
Marilyn Manson
The Death Of A One Is A Tragedy , The Death Of A Million Is A Statistic
Marylin Manson
I've Always Believed that a person is smart.it's people that are STUPID.
Marylin Manson
If u want to find out who your real friends are,sink your ship.the first ones to jump arent your friends.
Marilyn Manson
it's always about being your self and not being ashamed of being different or thinking different.
Marylin Manson
صداقت ما را به جایی که تعلق داریم می برد٬ جایی که باید باشم …
uaral~
wake up
you are alive
Mr.Nobody
در آخر هم بگم شاید این کسایی که ازشون جمله نوشتم رو نشناسید یا کسایی که میشناسید رو اکثریت بد میدونید ولی جملهاشون ارزش تفکر داره