سلام اگه ممکنه چندتا اسکرین شات بذارید ببینیم
سلام اگه ممکنه چندتا اسکرین شات بذارید ببینیم
یه توضیح بدم؟ دوست عزیز lollll شما خیلی فانی! شما نمیخوای استفاده نکن ولی یه طوری پست نزار که یکی دیگه میبینه بترسه!
شما رفتی سایت روسی روسا هم اطمینان نمیشه کرد که وگرنه چطوری من مشکلی ندارم؟ دوستان همون اول گفتم که اول پست رو بخونید لطفا! خب من گفتم فقط خودتون میبینیدش!!
بازی هم اصلا کرش نمیشه .... گفتم صورت بوچر کج میشه که باید روی تاور بزنید! درست میشه
دوست عزیز توی پچی که دانلود کنی آموزش رو خودش توضیح داده کاملا
بازم متوجه نشدی پست بزار خودم کاملا برات توضیح میدم /موفق باشی.
راستی من نگفتم اون سایت دزد.. و منم میتونم لینک سایت رو بدم ولی خودم آپلود میکنم برای راحتی !
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
یک نرم افزار دانلود کردم که همهههههههه ی ست هارو داره . حتی آیتم هایی که تو store نیستن ! ممنون از دوست عزیز ummm که مارو تو این خط آورد .
تازه یک سری چیز های اضافه هم داره مثل fire cm - water enigma- naked female heroes
به هیچکی هم لینک نمیدم دلتون آب
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
خواهش عزیز
به من بدش :دی
دیگه چی داره؟ خود به خود آپ میشه؟ یعنی آیتم جدید داشته باشه میاره خود به خود؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
منظورتون رو متوجه نشدیم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اومدی تو همین سایت که میگی اعتماد نکنید بهش پست گذاشتی بعد میگی اعتماد نکنید ؟
منظورتون رو واضح تر بگید از 2 سایتی که نام بردید چی بوده
آدم به سایت ایرانی اعتماد نکنه بهتره ( --- و ----)
ویرایش توسط Mr.Legendary : 03-31-2015 در ساعت 12:43 AM
رهی (03-30-2015)
سعید من خریدام رو از حودت میکنم و مطمن هم هستم این حواسش نبود یِ چی گفتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
اولا من نمیدونم شما که حتی فارسی بلد نیستید چرا پست میدید؟
من نوشتم -( این علامت چی هست؟ منها اینو بلدی بخونی؟ م ن ه ا ی سایت دوتا ویکی و اینجا . توی سایت دوتا ویکی هم خودم بیشتر از خودت سعید! فعالیت کردم.
mr.mehrabani16@yahoo.com
این ایمیلو چک کن.
من نوشتم - سایت دوتا ویکی و اینجا والا کاری میکنی آدم دیگه نره اونجا هم.. بعدشم آقای rahi! این رو به درخت میگن درسته؟ اگه یاد گرفته باشی.:smile3:
علامتش هم فک کنم تغییر دادن...... کسی پست رو ویرایش کرده!؟
ویرایش توسط Apdentist : 03-31-2015 در ساعت 03:00 AM
یکی پرسید اگه ممکنه چند تا اسکرین بزار از چی؟ از دراگون کلا؟ باشه داداش بفرما
برو این صفحه همش عکس دراگون کلا
اگرم حال نداری بگو آپلود کنم بزارم
https://www.google.com/search?biw=13...agon+claw+hook
این دیگه 100 درصد پروفایل پسر دیوید بکهام یا رونالدینهو جان من یه نگاه بندازین
http://www.google.com/imgres?imgurl=...w=1366&bih=608
بعله . با یک مقدار تاخیر آیتم های جدید رو هم میزاره . هر دفعه که آپدیت شد کافیه یه بار اون نرم افزار رو باز کنین .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اسم نرم افزار هم Dota 2 Changer هست . دیگه چیزی نمیگم
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من پست رو ویرایش کردم ، بخاطر تهمت زدن
یعنی هر کسی پستتون رو میخوند چنین برداشتی میکرد. من هم چون شک داشتم چنین منظوری داشتید یا نه ، تحلفی ثبت نکردم .
فکر کنم فقط خودتون متوجه منها بودن اون خط تیره میشدید !
Amin-Wanted (03-31-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©