سلام داداش چرا نمیشه ؟ بفرما
فقط نمیدونم کار کنه یا نه خدا وکیلی اومدم جایی که سرعت دانلودش 10 کیلو بایت!!!!!!!! دیگه حساب کن چقد طول میکشه دانلودش کنم آپشم کنم
خودم تست نکردم ،رفتم خونه تست میکنم / مشکـــلی داشت شرمنده
oldstormspirit62
سلام داداش چرا نمیشه ؟ بفرما
فقط نمیدونم کار کنه یا نه خدا وکیلی اومدم جایی که سرعت دانلودش 10 کیلو بایت!!!!!!!! دیگه حساب کن چقد طول میکشه دانلودش کنم آپشم کنم
خودم تست نکردم ،رفتم خونه تست میکنم / مشکـــلی داشت شرمنده
oldstormspirit62
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
داداش اینم یکی دیگه 1 ساعت تمام طول کشید تا این آپلود بشه 6 مگی هست فک کنم.
oldstorm_3
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
دوست عزیز من گفتم اسکرین شات منظورم شات از داخل بازی به همراه آیتم عکسو که خودمم میتونم برم ببینمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
از داخل بازی به همراه مدل هوکی که به گفته خودت با یه پچ به دست میاد رو بذار ببینیم چطوره اگه ارزش داره استفاده کنیم
ممنون
رفیق شما ما رو خیلـــی الاف در نظر گرفتـی؟ 100 کیلو بایت گذاشتم دانلود کنی به اندازه 1 گیگ عکس گذاشتم تا حالا ....
پست قبلی رو میخوندی میدیدی نوشتم دسترتسی ندارم.
خب من dota 2 charger رو با 3هزار میلیارد بدبختی گیر اوردم
خب باید بگم بهترین چیزی که تو دنیا بود همینه . الان من تمام آیتم های تمام هیرو هارو دارم . مثلا توی دو دقیقه آرکانا sf , pa , legion و ... رو ریختم .
هیچ باگ و لگی هم نداره .
نکته خوبش اینه که فقط آیتمارو برای شما نشون میده و بقیه مردم شمارو معمولی میبینن یعنی در واقع mod هست و هیچ هکی به حساب نمیاد که استیم بخواد توقیفتون کنه
راستی اون n*ked female heroes بودا دلتون بسوزه اونم توشه ولی از من نصیحت فعالش نکنید چون جذابیت لینا با کریستالو از بین میبره
حالا هم میگم دلتون بسوزه و عمرا لینک دانلودشو بهتون بدم
رفیق kid is kid LOL
ناراحت نشــی :دی
Wind (04-02-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©