با سلام ما در اینجا میخواهیم که مسابقاتو پیش بینی کنیم اگه خواستید میتونید برای توضیح add کنید نمیگم اعتماد کنید اگه خواستید میتونید از رو این بزارید
با سلام ما در اینجا میخواهیم که مسابقاتو پیش بینی کنیم اگه خواستید میتونید برای توضیح add کنید نمیگم اعتماد کنید اگه خواستید میتونید از رو این بزارید
امروز 29 اردیبهشت
به نظر من m5 ) vs londonc) میبره
و burden از vega میبره بقیه درصد های بیشتر برنده ان
id steameto bede
دوست عزیز تاپیک مشابه خیلی وقت هستش ایجاد شده کمی دقت کنید و با برخود مواجه شد به این دلیل که اسم bet برای سایت مشکل ساز خواهد شد و در نهایت با ف.ی.ل.تر شدن سایت ختم میشه شما اگر در این رابطه دوست دارید فعالیت کنید به تاپیک زیر مراجعه کنید :
پیش بینی مسابقات در تورنمنت های مختلف
با تشکر از همکاری شما
ببخشید اونو ندیدمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من چند وقته دیگه نمیتونم تو d2l لاگین کنم. هرچی لاگین میکنم دوباره برمیگرده سر جای اول
هروقت خواستید برید سایت dota2lounge بالای صفحه ی مرورگرتون بجای www. dota2lounge.com عبارت dota2lounge.com رو بنویسید دیگه لازم نیست هر دفعه هم لاگین کنید...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تایید میشه .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فقط در مورد پیش بینی مسابقات میتونید بحث کنید ، و بحث در مورد Bet یا شرط بندی ممنوع هست.
تاپیک قفل شد .
Four-Eyes (05-20-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©