من خودم دیشب نزدیک 2-3 ساعت راحت بدون قند شکن رفتم استیم گشتم ولی از امروز صبح دیگه کار نمیکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی با این روشی که شما گفتی امتحان کردم درست شد! ممنونم
من خودم دیشب نزدیک 2-3 ساعت راحت بدون قند شکن رفتم استیم گشتم ولی از امروز صبح دیگه کار نمیکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی با این روشی که شما گفتی امتحان کردم درست شد! ممنونم
برای شمایی که از قدیم اکانت داری خیلی بهتر شده نه برای من و دوست هام که نمیتونیم همدیگه رو ادد کنیم و با هم بازی کنیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
درسته ،بدون شیلترشکن باز شد.
اخ اخ زمانی که اصلا برا ما فیلتر نبود چقدر کارها راحت انجام می شد حالا ۱ ساعت از فیلتر در بیاد تمام بازیکننان ایرانی دلشون خوش میشه اخ چه سر بچه مردم در اوردین
Darktoheaven (06-18-2015)
برای من که فرقی نداره ولی چون راحت با آی پی ها مختلف با سرعت چند برابر می تونم برم.
ولی من از این کاراشون سر در نمیارم. یک روز فیلتر هست یک روز فیلتر نیست.
تازه بهتره فیلتر باشه که هر کس و ناکسی نیاد استیم.
مثالش ما یه افغانی سره کوچمون دارین اکانت گارنا داره. لول 54 روم لول 15. من از همین جا درخواست دارم که گارنا رو فیلتر کنین.
GOD OF DOTA LOD
نژادپرستی کاره جالبی نیست دوست عزیز.
من از همینجا درخواست میکنم نت و تکنولوژی رو از نژاد پرستا بگیرن.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Darktoheaven (06-18-2015),UnHoLy666 (06-17-2015)
از بحث اصلی خارح نشیم ولی ما ایرانیا که افغانیارو مسخره می کنیم اگه بریم مثلا انگلیس باهامون مثله افغانیا رفتار نمیکنن ولی اگه کلی بسنجیم میبینیم که ما تو خارج مثله افغان ها تو ایران هستیم پس بهتره یه ذره منطقی تر به قضیه نگاه کنیم
H.e.x (06-18-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©