من میگم صبر کن شاید در آینده استیم این قانون مسخره رو برداشت
من میگم صبر کن شاید در آینده استیم این قانون مسخره رو برداشت
بالای استیم سمت راست روی آیدیت کلیک میکنی Account details رو میزنی Store region رو US میکنی بعد Add funds to your steam wallet رو میزنی و Redeem a steam wallet code رو میزنی و کد رو وارد میکنی.
_____
خیر هیچ فرقی با استیم والت 20 دلاری نداره ایشون از نظری میگن که اکانتتو بدی به یکی دیگه برات شارژ کنه که این کار از اساس اشتباست.
pishva (06-19-2015)
lol?This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
رفیق کجای این قانون مسخره هست؟ هر trashi که از راه اومد زرت اکانـــت زد با کسی که که روزی 10 ساعت بازی میکنه باید یکسان باشن؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
همه باید بخاطر 4 نفر بی سر و پا مجازات بشن ؟؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان من چطوری با دوست هام بازی کنم ؟
خب شما باید بری یه بازی 5$ بخری، نه داداش همه نباید مجازات بشن،ولی بهترین روش و واقعا ارزون ترین روش همینه.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
اصلا ربطی نداره.استیم 99 درصد این قانون رو برای spam bot و scam bot ها گذاشته که الکی مردم رو add نکنند.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط UnHoLy666 : 06-19-2015 در ساعت 02:56 AM
Deadking (06-24-2015)
اگه من بوک بخرم اکانتم unlimit میشه؟
pishva (06-24-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©