سلام.ببخشید من میخواستم بدونم چرا بعضی آیتم ها قفلن برای من وچگونه باید از اونا استفاده کنم؟ مـثلا همون آیتمی که 250 جون میده
سلام.ببخشید من میخواستم بدونم چرا بعضی آیتم ها قفلن برای من وچگونه باید از اونا استفاده کنم؟ مـثلا همون آیتمی که 250 جون میده
داداش چرا الکی یه تاپیک زدی
قفل نیستن باید پول بدست بیاری از طریق کشتن هیرو ها - کریپ ها بعد میتونی بخریش.
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
نه پولشونم بدس میارم باز نمیتونم بخرم
خب باید برید از secret shop بخرید/
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ولی ببخشید بازم نمیشه
باید راست کلیک کنی :دی
بابا نمیدونین چرا الکی spam میکنین بدبخت رو هم سردرگم میکنین
داداش باید بری secret shop 2 تا هست توی map بعضی ایتم ها رو باید از اونجا خرید.یعنی مثلا ایتم 3 قسمت داره 1 قسمتش رو باید از shop اصلی و اون 2 تای دیگه رو باید از secret shop خرید کنار اون ایتم هایی که باید از secret shop بخرید یک علامتی داره کوریر رو میفرستین اونجا میخره خودتونم از shop اصلی ایتم های اصلی رو میخرین!
ویرایش توسط admiralfurion : 06-25-2015 در ساعت 06:03 PM
نه بابا جدی؟ من چی گفتم...؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©