منم بالاخره امشب یه دست بازی کردم و خیلی حال داد کلی خندیدیم ! فردا شبم میام حتماً :smile29:
امیدوارم جو بازی ها همینطور دوستانه باقی بمونه و به حاشیه نره.
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
منم بالاخره امشب یه دست بازی کردم و خیلی حال داد کلی خندیدیم ! فردا شبم میام حتماً :smile29:
امیدوارم جو بازی ها همینطور دوستانه باقی بمونه و به حاشیه نره.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
Dav1d (07-06-2015)
اگه بتونن عملی کنن خیلی خوبه فکر کنم حداقل سه تیم بتونیم بشیم الان هم دیگه فکر کنم اقا پوریا تقریبا دستشون اومده باشه بازی کی چجوریه که سید بندی کنن بتونیم تیم تشکیل بدیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
تیم کشی فایده نداره , چون هیچکی بازیکن ضعیف رو نمی خواد , از طرفی باعث رقابتی تر شدن و در نتیجه چشم و هم چشمی و در نهایت درگیری لفظی میشه.
در ضمن خیلی یا نتاشون Stable نیست و یه بازی رو میان یکی و نمیان.
تیم ما که تو هیچ کدوم از بازی ها کسی فحش و اینا نمیداد . کسی هم به کسی کار نداشت بچه ها واقعا گلن آدم لذت میبره . امیدوارم یه روزی هم تو پاب بتونم حرف نزنم و بازی خودمو بکنم فقط :d
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Darktoheaven (07-06-2015),Sharingan (07-06-2015)
مسابقات واقعا حتی برای کسایی که نگاه میکنن هم لذت بخش شده فقط یه نفر میخواد که گزارشگری کنه اقا محمد تا حدی با کمرا و خط کشی و ... این کارا رو انجام میده ولی اگه بتونن توضیحی بدن یا یه نفر دیگه بیاد توضیح بده خیلی عالی میشه حالا زیاد چیز خاصی نیست ها ولی لذت دیدن بازیا زو دو چندان میکنه
از اقا پوریا هم تشکر میکنم به خاطر نظارت و وقتی که میزارن
Sharingan (07-07-2015)
دوستان خسته نباشید من تا جایی که تونستم صحنه ها رو شکار کردم امیدوارم لذت برده باشید ، میگم که هم صحبت میکردم هم صحنه ها رو داشتم و یار کمکی هم نبود بار اولم بود cast میکردم اگر پیشنهاد یا انتقادی دارین با کمال میل گوش میدم . با تشکر از کاربران عزیز که در بازی های دوستانه سایت همکاری لازم رو داشتن
من دو 2-3 شب نبودم اما اگه بشه میام از فردا شب اگه بخواید cast کنیم براتون
البته من فقط یه دفه تو شب اول همین بازیا تا حالا cast کردم چیزی بارم نیس
Sharingan (07-07-2015)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteفردا شب تو یه چنل وایسین با هم کست کنینThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
وظیفه است برادرمسابقات واقعا حتی برای کسایی که نگاه میکنن هم لذت بخش شده فقط یه نفر میخواد که گزارشگری کنه اقا محمد تا حدی با کمرا و خط کشی و ... این کارا رو انجام میده ولی اگه بتونن توضیحی بدن یا یه نفر دیگه بیاد توضیح بده خیلی عالی میشه حالا زیاد چیز خاصی نیست ها ولی لذت دیدن بازیا زو دو چندان میکنه
از اقا پوریا هم تشکر میکنم به خاطر نظارت و وقتی که میزارن
Deuce (07-07-2015)
پوریا اگه تیم کشی مثل فوتبال باشه چی؟:دی
یکی یکی ! اینجوری تو یه تیم هم ضعیف میفته هم قوی!
منم هستم اما نوبم
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©