fireing water
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
fireing water
من از همگی معذرت میخوام گیم 1 shadow shaman بودم
نتم کل روز درست بود فقط سر مین 45-50 همش قطع و وصل میشد
دوستان چه زیبا دارن cast میکنن چفدر خندیدیم :/ اول تا اخرش گرفتن بیچاره رو مسخره میکنن
خودشون رو هم از همه جدا کردن اینا اینا میکنن مثل اینکه 20 ساله دوتا بازن فقط اینا میفهمن تیم supp میخواد یا چه کری میخواد ما هم همه احمق نمیفهمیم اگه ap باشه بازی نباید همش carry پیک داد
واقعا متاسفم برای بعضی از دوستان pro که بقیه دوستان رو به سخره گرفتن
با این اوصاف بازی کردن با بعضی از دوستان هیچ توفیقی نداره
ویرایش توسط Dav1d : 07-07-2015 در ساعت 09:08 PM
بچه ها استیم گاردتون حتما فعال باشه وگرنه هک شدن اکانت استیم خیلی راحته
یه سوال این blood seeker تیم ما کی بود؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
لولللل
تو کی بودی ؟ داداش؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
به نظر من بازیکن ها رو سید بندی کنید بعد برای هر سید یه لابی جدا بسازید بازی کنن که همه در حد هم باشن این بحثا هم پیش نیاد!
این سایت همه جور عضو داره دیگه از کسی که 7-8 ساله داره بازی میکنه تا کسی که تازه وارد این بازی شده ، همه هم میخوان بازی کنن!
بیاید یکم بیشتر به دوستاتون احترام بذارید و واقع بین باشیم ، همه ما وقتی تازه بازی رو شروع کرده بودیم چطوری بودیم؟!
این تاپیک برای آشنایی بیشتر اعضا و دوستی بیشتر ساخته شده نه کل کل و مسخره کردن!
به نظر من تنها راه اینه که بازیکنای هم سطح جدا بشن و با هم بازی کنن که نه به تازه واردا فشار بیاد نه به کسانی که حرفه ای تر و با تجربه تر هستن
Viper (07-08-2015)
وایپر تیم ما توی همه چیز flame میکرد : البته 90 درصد حق داشت! آخه ما همه رو زدیم باز blood- pl فارم میکردن
سطح بازی اول خیلی پایین بود
ویرایش توسط Apdentist : 07-07-2015 در ساعت 10:05 PM
دوستان بازی بعدی داره شروع میشه
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©