داداشا سو تفاهم پیش نیاد اگه من به کسی توهین کردم معذرت میخوام
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
داداشا سو تفاهم پیش نیاد اگه من به کسی توهین کردم معذرت میخوام
اگه کاری برام پیش نیاد انشاءالله فرداشب میام اگه جای خالی باشه
The enemy of my enemy is my Friend
جاتون خالی یه دست ad رفتیم خیلی حال داد
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
لامصب یک من همش میس میداد وگرنه همتون رو می خوردم
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
رهی (07-09-2015)
بازی دیشب به هیچ وجه بالانس نبود .... offlaner شما که پوریا بود مید شما هم واقعا قوی تر از مید ما بود ........ انشاالله امشب ببینیم چی میشه
و در آخر خواهش میکنم انقد بچه بازی در نیارید هی PA رو بن میکنید من آیا تاحاله best hero شما رو بن کردم آیا ؟
draft مهم ترین جزء بازیه . دم هرکی بهترین هیرو حریفو بن کرد گرم اتفاقا pa رو میشه خیلی راحت تر از کری های سگ دیگه counter کرد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
دقیقا ؛ حداقل اگه میدونن من PA میرم بیان counter pick کنن که یه بنشون الکی نره ............ بازی اول که نته من داشت میزایید و پینگ زیر 850 نمیومد ؛ بازی دوم هم خدایی واسه ez mid باختیم وگرنه tinker یا jugger چیز خاصی نبودن که بخوام بنشون کنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
your pa auto winThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
خداییش دو دست با اقتدار بردیم فقط هم گیم 2 پوریا با ما بود نقطه قوت کار ساپورترمون بود
گیم دوم هم که می گفتین من با فانتوم وایسم کسی نمیتونه کانترم کنه ولی بازم باختین خیلی بده :ي
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
من از همین تریبون اعلام میکنم :This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
جمع پینگ های هر تیم باید حداقل 750 باشه xDDD
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©