من اصلا در جریان بازی نبودم , یکی لیو داد مجبور شدیم Rmk کنیم فقط مدونستم باید Juggernaut بردارم , حتی اول بازی داشتم میرفتم Safe Lane یهو دیدم دارن داد میزنن برو Offlane ...
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
من اصلا در جریان بازی نبودم , یکی لیو داد مجبور شدیم Rmk کنیم فقط مدونستم باید Juggernaut بردارم , حتی اول بازی داشتم میرفتم Safe Lane یهو دیدم دارن داد میزنن برو Offlane ...
هرشب هست بازیا درستا؟
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
داداش تیم حریف ez mid بود 4بار پشت سره هم مید مارو rape کرد اونوقت سریع بوت رو آورد بازی رو بهم ریخت ؛ درفتی که من کردم خیلی خوب بود فقط اگه میدمون لاینشو نمیباخت 100% برده بودیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مید کی بود؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من Gyro رو دیدم نمیدونم همون دست بود یا نه زیاد خوب پلی نداد
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
بنده خودم تصمیم گرفتم هیچ وقت در این بازی ها شرکت نکنم
چون بازی ها دوستانه هستش و ادم باید ازش لذت ببره اما در بازی اخرم شاهد صحبت ها بودم که از بازی کردن پشیمون شدم ، صحبت ها در مورد من نبود اما خوشایندم نبود
Dav1d (07-09-2015),Four-Eyes (07-09-2015),H.e.x (07-10-2015),Mahdi-Void (07-09-2015),[DR.[mmL (07-10-2015)
صحبت ها فحش بود !
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mahdi-Void (07-09-2015)
دقیقا یه عده از دوستان کلا اون حالتش رو به هم زدن این بازیا قرار بود دوستانه باشه چند روز پیش هم چند نفر اومده بودن برای cast که من تنها چیزی که ازشون دیدم مسخره کردن بقیه بود بعد اون هم دیگه دنبال نکردم بازی ها رو ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلام
همیت الان داشتیم بازی میکردیم . من امروز اصلا روز من نیود و بگدریم از لاگ و ...
ولی فرض که اصلا من بدترین پلیر ولی یه عده اصلا طبق موازین اموزشی قرار نگرفتن و هر چی از دهنشون بیرون اومد گفتن
به امید بازی بهتر
طرف یه ساعت اون روز به من فحش داد بعد از بازی رو میگم واقعا متاسفم تازه ادعا هم میکنیم که ایرانیا بهترینن....
Mahdi-Void (07-09-2015)
خوبه مسابقات دوستانس و تیم برنده جایزه چیزی نمیگیره ... بچه ها حس Ti5 گرفتشون ب دل نگیرید
Four-Eyes (07-09-2015),Mahdi-Void (07-10-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©