خداییش 2 تا گیم اول این Mahdi-void رو تخلیه روحیه کردن ولی تو تیم حریف بود نفهمیدیم چی میگن
ولی گیم سوم ناموسا می تونستیم ببریم اگه خوب کار میکردیم با این که پیکمون واسه لیت گیم خوب نبود
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
خداییش 2 تا گیم اول این Mahdi-void رو تخلیه روحیه کردن ولی تو تیم حریف بود نفهمیدیم چی میگن
ولی گیم سوم ناموسا می تونستیم ببریم اگه خوب کار میکردیم با این که پیکمون واسه لیت گیم خوب نبود
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
من دیروزو امروزم نیومدم واقعا این این مسابقات مسخرس طرف با رنک 1k اومده ساده ترین چیزا رو هم بلد نیست بعد فید میده تیم حریف جلو میفته شروع می کنه به گیر دادن به درفتا ..... فعلا چیزو چرا بن نکردی ....
شرمنده دیگه اولین بازیم بود با پوگنا این ترول هم چسبیده بود به من تو دو ضربه منو میکشتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا ما لیت رو هم داشتیم , Jugger داشتیم با OmniThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازیا دوستانس , یه بار میبری یه بار میبازی , بازیه حرفه ای میخوای برو تورنومنت شرکت کن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فدای سرت , گر چن هیروت Banish داشت ولی یه بازی بود تموم شد رفت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خودت بهتر می دونی igg چطور بود کسی که بازیش خوب نبود نمی اومد اونم دوستانه بود ....
من گیم 2-3 رو ندیدم
اما گیم 1 شاهد یکی از زیبا ترین حرکت های این مسابقات بودیم
داشتن ck رو میزدن 6 کرد یه طوری ilusion رو فرستاد اونور فک کردن اصلیه گرفتن زدنش بعد اصلیه در رفت
گیم 1 علت باخت radiant به نظرم اولا اشتباه supp ها و دوم پیک خوب dire و همینطور بازی عالی از supp های dire مخصوصا chen بود
اما بازیا دوستانس ! مطمئن باشید به برنده جایزه نمیدن
دوست عزیز igg فرق داشت
بچه های سایت قبلی باتجربه بودن و همه همدیگرو میشناختن و اکثر بازیکنا از مدیر ها بودن ولی الان 1 مدیر هم به زور پیدا میشه تو گیم
اونجا کسی نبود که نشناسم و باهاش خوش و بش نداشته باشم
الان تعداد اعضا بیش تره و خب سطح بازیا هم متفاوت تره و همدیگرو خوب نمیشناسیم که بخوایم تیم کشی کنیم
باید پذیرفت که بازی دوستانست حتی اگه همدیگرو نشناسیم و نباید این بازیارو با igg مقایسه کنیم
Pugna اول بازی یخورده ضعیف کار کرد بعد راه افتاد Jugg هم آیتم نداشت زیاد Pudge یا همون شیخ که دیگه نگو عالی بودن بچه ها در کل با اینکه باختیم لذت بردیم کسی هم به کَسه دیگه نپرید
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
ما هم همه رو میشناسیم منهای اون کسی که اسم عوض میکنه میاد فحش میده میره!!!!!!
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©