اگه به جای bf و deso اسکادی و بش میزدی بهتر نمیشد ؟ ... اتک اسپیدشو پایین میاوردی بش هم میکردی ولی مهم اینه که بازی دوستانه و قشنگ بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
اگه به جای bf و deso اسکادی و بش میزدی بهتر نمیشد ؟ ... اتک اسپیدشو پایین میاوردی بش هم میکردی ولی مهم اینه که بازی دوستانه و قشنگ بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
به جا جاگر یورسا پیک میکردیم بهتر بود هم تو تاپ گنک نمیشد راحت فارم میکرد روشان هم که برا تیم خودمون میشد
2 تا تانک هارد کری هم داشتیم راحت تروک رو میزدن بقیه تیم هم تو دو ثانیه پودر میشد
از اومنی عزیز هم درخواست میکنم التیماتت رو دو ثانیه قبل قایت بزنه که سایلنس نشی وسط فایت بزنی که 2 نفرمون مردن بقیه هم نصفه جونن
من بازی رو الان دیدم
جاگرنات deso + madness داشته که deso با madness کار نمی کنه ترول گاست گرفت که یه کری هیچ وقت این کارو نمی کنه نیکس 30 min فقط داگان 1 داشت با بوت مانا اونم هیرو مید
بعد می گید سطح بازی بالاست ....
جالبه کستر می گه چرا ترول بشر نرفته
ویرایش توسط ♀♠♥ßKß♥♠♀ : 07-10-2015 در ساعت 03:11 AM
اتفاقا گفتم بهش کار نمیکنه
در هر حالت امکان بردمون کم بود 8 ثانیه که silence میشدیم خودش حکم bkb رو داره بعدش هم که خودش bkb میزد تازه satanic هم داشت کلا نمیشد
هم پلیرش خوب بود هم هیرو کاری نمیشد کرد
واقعا ایتم های juggy مفید نبود manta و desolator. madness می تونست ایتم های خیلی بهتری ببنده
گر سنگ از آسمان ببارد من پارس هستم و زانو نخواهم زد
شما omni بودی ؟ فک کردم jugg بودی ... jugg اگه skadi و abyssal میزد خیلی خوف تر از اونی که بود میشد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
You've been TrolledThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط ''iMM : 07-10-2015 در ساعت 03:16 AM
آره اونجا رو شنیدم ... چفدر خندیدم میگفت ترول باید بش بره خیلی خوف میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یجور میگین ulti omni انگار بازی رو دیده بودم ریپلیش رو بعد جوین داده بودم. من از کجا باید میدونستم فایته؟ 2 نفر مید لین بودیم دیدیم 3 نفر Bot خوردن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
من بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
سلام اگه میشه منم اد کنید لیمیتم
id number:276533232
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©