من چند تا نکته بگم در مورد بازی سوم .
دو تا بازی اول که زیاد جالب نبودن . ولی بازی سوم نسبتا میشه گفت خوب بود .
اولا اینکه درفت radiant خیلی مشکل داشت . یعنی شما فرض کن nyx assasin مید لینرشون تو networth آخر بود . ( هرچند فکر کنم دیگه از اواسط بازی به بعد جای سایلنسر و نیکس رو عوض کردن )
دوما اینکه یکی گفت برای trolll یکی ghost رفت . اصلا هم مشکلی نداره جلوی juggernaut حتی SF هم ghost میگیره . آیتم ارزونیه ولی اگه به موقع استفاده بشه بازی رو برمیگردونه .
چند تا چیز دیگه هم که بود dire نتونست اونطور که باید از اسپل هاش خوب استفاده کنه . مثلا pugna اصلا نمیتونست 2 خودش رو روی ترول بندازه که اتک سگی نده یا omni knight من اولتی خوب ازشون ندیدم . در مقابل tidehunter - silencer خیلی خوب بودن .
یه نکته کلی هم در مورد این مسابقات بگم این که offlaner ها خیییییلیییییییی فارم داشتن تو این بازیا . که این ضعف ساپورت هارو نشون میده . ساپورت باید اونقدری جنم داشته باشه که نذاره offlaner بیاد Exp بگیره چه برسه به اینکه بیاد last hit بزنه . تو بازی سوم اوایل بازی فارم تاید از فارم جاگر بیشتر بود . تو بازی های قبل هم همین بود ( beast master - viper )
آها یکی از دوستان گفت اسم بازی سوم رو بزاریم combeack . فقط خواستم بگم این پچ 6.84 کل اسمش comeback هست . چیز جدیدی نبود این بازی تازه شده بود در حد بازی های یه مقدار حرفه ای . دیگه gold - exp lead اونقدری که توی پج های قبلی تاثیر داشت تاثیر نداره . با یه فایت کل بازی برمیگرده یهو به خودت میای میبینی mega شدی .
اگه مشکلی پیش نیاد من انشالله امشب میام . دیشب که نت ترکوند مارو . بالای 50 بار دیشب قطع و وصل شد