آقا از کاربرا کسی رو میشناسی که فحش میده به مدیریت گزارش کنه من خودم یه بازی رفتم به شوخی تو all chat نوشتم rubick dont .... my wards روبیکم یه چنین چیزی گفت دیگه بحث تمام شد،نه اینکه توی تیم خودمون بهم فحش بدیم
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
آقا از کاربرا کسی رو میشناسی که فحش میده به مدیریت گزارش کنه من خودم یه بازی رفتم به شوخی تو all chat نوشتم rubick dont .... my wards روبیکم یه چنین چیزی گفت دیگه بحث تمام شد،نه اینکه توی تیم خودمون بهم فحش بدیم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mahdi-Void (07-10-2015)
والا من بعد 1 سال دوتا بازی نکردن تازه 3 ماهه دوباره شروع به بازی کردم و تو این 3 ماه 1 دست هم ترول پیک ندادم تنها چیزی که یادم بود این بود که ترول همیشه عین خر بش میداد ولی این گیم این بنده خدا شانس نداشت کم بش میداد من فکر کردم کلا بش نمیدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بله سر این 1 موضوع سوتی بدی دادم که علیرضا جانviper) تذکر دادند
به هر حال پیش میاد من معذرت میخوام
♀♠♥ßKß♥♠♀ (07-10-2015)
ایشالا فردا شب بهتر بازی میکنم
چرای امشب بهتر بازی نمیکنی ؟ :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
چرا منو اد نمی کنین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما آدم نیستیم ...
ای بابا (:
دور از جون رفیق شما فرشته ای
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
این بار 100 م که دارم بهت میگم! پروفایلت Private هست! ای باباThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پروفایلت مخفیه بازش کن
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©