eblade -aghanim چی میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
eblade -aghanim چی میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
Eternal رو برای اون 4 تا اتکری که تیم حریف داشت بسته بودمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
که یه وقت 2 اتک شون نشم
آقانیم هم دمیج التیمت لینا رو Pure میکنه
دوستان یک توصیه خوب دارم براتون برای یک بار هم که شده برید و همه رو Mute کنید Mute All Chat و از بازی لذت ببرین و فقط خودتون فحش بدین دی:
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
Butcher (07-20-2015),Mohammad_ai69 (07-19-2015),n.0 n@me (07-19-2015)
دقیقا از روزی که یا 3 ایرانی افتادم و درگیری پیش اومد منم اینقدر دادمش که طرف گفت غلط کردم بابا تو که همه چیمو اوردی جلو چشام بذار بازی کنیم . منم از اون به بعد mute all زدم و کاملا بازیم برد و بدون feed شده 0 ، از بازی هم لذت میبرمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا اینقدر با زبون بقیه پلیر ها مشکل دارین بیاین سرور های US
پینگ من توی سرور هاش عینه EU هستش و علاوه بر همه اینا 90% پلیر هاش انگیلیسی حرف میزنن و flame هم نمیکنن
اکثر شون هم از voice استفاده میکنن
Deadking (07-20-2015)
آره سرورهای us عالین . فوق العاده بهتره . ولی حیف پینگم اونجا بالای 300 ـه . حتی با کاهش پینگThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
آره خداییش Flame تو بازی تاثیر داره دوستانی که امتحان نکردن یه بار امتحان کنین میارزه حتی اگه ریپورت بشین.
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
مشکل پینگشه که برا من میشه 200-300 که نمیشه پلی کردThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
always blame suppourter
add me if u like :225897970
D:
Sharingan (07-20-2015)
ممنون از همه بابت امشب!
از فردا شب هم هست دوستانی که مطلع نبودن میتونند تشریف بیارند.
من برم ب کارا سیستم برسم که کور شدم تا الانشم :دی
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
هر شب ساعت چند برگزار میشه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©