اگه به پایتخت دیدنم آسیب نزنه میام :smile29:
ساعت 5 بعد از ظهر
ساعت 7 بعد از ظهر
ساعت 9 شب
ساعت 11 شب
اگه به پایتخت دیدنم آسیب نزنه میام :smile29:
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
عصر باشه بهتره از ساعت 2 تا 9 که افطاره. (البته کسایی که سر کار میرن احتمالاً نرسن به این تایم)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------------------------------------------------------------
پ.ن: میخواستم ویرایش کنم اشتباهی پاسخ با نقل قول شد.
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
شما یه نگاه کوچیک به نظرسنجی بکنی میبینی که 33 نفر رای دادن , مطمئن باش آدم کم نمیادThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
---------------------------
در ضمن دوستان اینطور که بوش میاد ساعت 9 از همه بیشتر طرفداره فعلا , بعضی ها هم که میخوان نقی ببینن ساعت 10
''iMM (07-02-2015)
ساعت 11 منم هستم
خوبه حالا که داره برگذار میشه از بین بچه های خود انجمن هم نوبتی cast کنن بازی رو که یکم پیشرفت کنیم . هم میخندیم هم یه چی یاد میگیریم
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
من هم هستم
خب بچه ها همونطور که میتونین ببینین ساعت 9 با 13 رای اوله و ساعت 11 با 12 تا رای پشتشه.
الانم ساعت 7 هست تا اطلاع رسانی بشه دیر میشه.
تا 12 امشب وقت رای گیری رو باز میزارم که ببینم کدوم بیشتر رای میاره
خب عزیز،الان ساعت 12 هست ( 5مین مونده به 12) چه ساعتی تصویب شد؟ مرسی
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خب اینطور که بوش میاد ساعت 9 شب. پس دوستان فردا ساعت 9 شب اولین بازی برگذار میشه.
این ID Number منه Add کنین که بتونین Lobby رو ببینین.
104157291
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©