کدوم سایتا 5 دلاری دارن? من اصلا نتونستم پیدا کنم. همه میگن دیگه 5 کلا نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی اگه سایت قابل اعتماد داره بگه لطفا
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
کدوم سایتا 5 دلاری دارن? من اصلا نتونستم پیدا کنم. همه میگن دیگه 5 کلا نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کسی اگه سایت قابل اعتماد داره بگه لطفا
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
pishva (03-20-2016)
قبلا وجود نداشت ولی یک مدته 5$ هم اومده.برای اینکه تبلیغ محسوب نشه یك سایت مطمین پیام خصوصی میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
pishva (03-20-2016)
دوستان من الان یه کد 5$ استیم والت خریدم, بعد چون رجیون اکانتم رو قبلا زده بودم آمریکا, الان وقتی میخوام کد استیم والت رو بزنم به اکانتم میگه باید اسم خیابان , zip code, اسم خودت و چندتا چیز دیگه رو هم میخواد.... راه دیگه ای نیستش که فقط با وارد کردن کد والت بتونم اکانتم رو شارژ کنم و دیگه ازم این مشخصات رو نخواد ؟!
راستی وقتی شارژ کردم اکانتم رو دیگه کلا در میاد از لیمیت اکانتم ؟!
pishva (03-20-2016)
توی نت آی پی همون وی پی ان رو سرچ کن بهت ادرس و کد رو میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مثلا اینRealusaaddress.com Real U.S.A Address | Random America Address
Mishe yeki Be man Saite kharid Steam wallet Ro bede ya pM kone !
pishva (03-20-2016)
با سلام و خسته نباشید یه راه دیگه هم برای آنلیمیت کردن اکانت هست که البته پولی هستش اونم خرید یک بازی پولی از استیم هست که حالا فرقی نداره قیمتش چقد باشه شما میتونید یه استیم شارژ 2 دلاری بخرید که تقریبا فکر کنم برابر با 9000 تومان میباشد و یه بازی ارزان رو خریداری کنید و از خود استیم دانلود کنید میتونید برای خرید استیم شارژ میتونید از سایت www.steamsharj2.ir استفاده کنید
pishva (03-20-2016)
تا اونجایی که من میدونم کمتر از 5 دلار نمیشه شارژ کرد
pishva (03-25-2016)
سلام از کجا میشه فهمید که اکانت limited هست یا unlimited ممنون میشم جواب بدین
Sent from my SM-G530H using Tapatalk
میشه یه نفر تو خصوصی یا همینجا بهم بگه از کجا و چطوری خرید کنم و اکانت رو unlimite بکنم؟
سلام،یه بازی از استیم بخری مشکلت حل میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Mohammad_ai69 (11-25-2016),pishva (11-25-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©