Meepo خیلی خوبه effectesh. من راضیم D:
از وقتی این آپدیت آشغال اومده موقعی که دکمه ی Disconnect رو میزنم قشنگ 20-30 ثانیه طول میکشه تا از بازی میرم بیرون
لگ بیخودی هم داشتم توی بازی
هر آپدیت که میاد دوتا بدتر از قبل میشه
از valve بعید بود چنین immortall های خوبی بده ( من خودم TA و NP رو خریدم )
immortale اینوکر هم برای این دادن که به بقیه بفهمونه ساختن آرکانا اینوکر واسش چیزی نیس
واقعا به نظر من immortal gyro golden خیلی داغونه
مال invoker که واقعا حرفی ندارم
nature با این که قشنگه کلی آیتم weapon خوب داره دیگه new immortal میخواست چیکار به جاش میتونستن برای هیرو هایی immortal درست کنن که نه ست خوب دارن نه ایمورتال خوب (مثلا warruner-trol-ogre magi و ...)
مال bb خارپشتش شبیه ماشین شده آخه چیه مگه هیروش روباته ؟
به جز اینا از بقیه راضی بودم مخصوصا مال meepo - ta خیلی قشنگن
ویرایش توسط The Viper : 07-11-2015 در ساعت 05:49 PM
بنظرم برای NP خیلی با نمکه!یه rat ازش آویزونه خوراکه admiralbulldog ..... بنظرم باکس سوم خوب بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من اصلا نگفتم زشته گفتم nature خيليييي ست خوب و تك آيتم weapon خوب داره (such of vase - scythe ice - immortal و ...)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میدونم منم نگفتم که اینو گفتی اتفاقا گفتی قشنگه...گفتم ولوو خیلی نمک ریخته اینجا .قبول دارم کلی آیتم داره ..کلا توجه به بعضیا خیلی زیاده .حالا خوبه اونطور که شایعه شده بود واسه lion ندادن!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
wd خیلی خوب بود کلی خندیدم )
میمونه نارگیل پرت میکنه )
Mahdi-Void (07-12-2015)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©