شرکت محترم!!خیانت در امانت گناه است!!

کوتاه کننده لینک محل تبلیغات شما آپلود عکس
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 21

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    کاربر نیمه فعال
    شماره عضویت
    2488
    یوزرنیم استیم
    AmirMahmood

شرکت محترم!!خیانت در امانت گناه است!!

سلام عزیزان
    بی مقدمه می خوام برم سر اصل مطلب و برگ دیگری به بی لیاقتی های این شرکت بی وجدان بچسبانم.
    ساعت 9 صبح روز شنبه بسته ای از مازندران برام پست پیشتاز شد و قرار بود 24 و حداکثر 48 ساعته دستم برسه . که بر خلاف گفته هایشان که من برای ان برنامه ریزی کرده بودم بعد از گذشت 75 ساعت به دست من رسید ، که همین مسئله می توانست ، درصورتی من که کار مهم مالی حقوقی و یا... با مشکلی خیلی خیلی جدی ای مواجه کند . اما از اونجایی که این شرکت به اینجور بد قولی ها معروفه از سر این مسئله میگذریم و به سر مشکل اصلی که خیانت در امانت حساب میشود میریم . متاسفانه بعد از تحویل بسته با برچسب " ممیزی شد " مواجه شدم و دیدم کاملا بسته باز شده و تمام موارد توش رو چک کردن . بعد از مشاهده این قضیه تاخیر 75 ساعته مشخص شد ولی مشکل اساسی خیانت در امانت مطرح شد و اینکه چرا یک شرکتی که چنین مسئولیتی را بر عهد دارد به خودش اجازه می دهد چنین کاری انجام ، فرض کنیم در این بسته یک نامه و یا فایل محرمانه ای در رابطه با مسائل مالی و حقوقی یک شرکت بود که فقط باید فرد خاصی انرا می خوانده و حال این نامه توسط بازرس پست خوانده شده ، تکلیف چیست ؟

72vsia0y71sozzfce8m6

( توجه*: خدارو شکر بسته بالا نه حقوقی نه مالی نه محرمانه و نه مسائل خانوادگی توش بوده و فقط چند عدد سی دی بازی بوده که توسط خود پست بسته بندی شده بود و بدون هیچ گونه پوششی از قبل بوده است یعنی پس از باز کردن بسته با خود CD مواجه میشویم . )
    حرف آخر از نظر شرعی این کار هیچ گونه توجیهی از دید هیچ دینی مخصوصا اسلام ندارد و هیچ فردی حق خیانت در امانت را ندارد ، که متاسفانه این شرکت با سواستفاده از این نام داره اطمینان مردم رو تکه تکه میکنه و اگر مشکل سیستم نبود و بازرس سر خود این کار را انجام داده باید قاطعانه با حرکت این بازرس برخورد بشه و نتیجش عمومی اعلام شود و همچنین این شرکت هم نیز باید عذر عمومی خود را اعلام کند ولی اگر مشکل سیسم است ، باید فکر جدید بکنن و کمترین کار این است که اسم شرکت رو از" شرکت پست جمهوری اسلامی ایران" به " شرکت پست جمهوری کپونیسمی ایران" تغییر بدن تا ما بدونم با چه موجوداتی طرفیم و دیگر به آنها اطمینان نکنیم و به شرکت هایی خارجی مانند DHL اطمینان کنیم هرچند هزینه سرسام آوری برایمان ایجاد خواهد کرد و حتی اگر بسته هایمان را به دست مسافران بدهیم امن تر بوده تا اینکه به دست این شرکت بسپاریم .

موفق باشید
    a7ze6njdszig5janrw2q
    ویرایش توسط AmirMahmood : 08-04-2015 در ساعت 10:19 PM

2. 8 کاربر مقابل از AmirMahmood عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

Deadking (08-04-2015),FIFA_PES (08-07-2015),Lone MaMaD (08-05-2015),Mahdi-Void (08-04-2015),miniod (08-08-2015),trace (08-06-2015),WardeN (08-04-2015),رهی (08-04-2015)