سلام خدمت همه دوستان دوتاباز
من توی انجمن گشتم اما موضوعی که رابطه مستقیم داشته باشه با مشکلم پیدا نکردم و از مدیر خواهش میکنم اگه این تاپیک از قبل داخل انجمن بود به من گوشزد کنن و ببندند این تاپیک رو
عرضم به خدمتتون که من وایمکس ایرانسل استفاده میکنم حدود دو سال بود که نت 2مگ داشتم حدودا هر ماه 30 تومن میدادم برا 3گیگ که درسته که 2تا 8 رایگانه اما واقعا به صرفه نیست! دوتا2 رو نصب کرده بودم اما براوردش رو کردم که هر گیم حدود 100مگ دیتا مصرف میکنه و بازیرو پاک کردم.
ببخشید وقتتونو گرفتم ولی اصل مطلب اینه که من تعرفه وایمکسم رو تغییر دادم به 256 نامحدود و هنوز هم مثل قبل توی dota 1 و wow پینگم از 90 بالاتر نمیره یعنی تو wow اکثر مواقع 70هست حتی تو raid. گارنا هم که نهایت میره رو 100
اما تو دوتا2 همه سرور ها پینگم در بهترین حالت میشه 400! که مواقع معمولی 900هست و میدونید که نمیشه بازی کرد اونطوری
سوالی که داشتم اینه که با توجه به اینکه توی گارنا و ووو پینگم بدک نیست آیا امکانش هست با سرویس های کاهش پینگ،پینگ دوتا2 رو بیارم پایین یا کلا این برنامه ها چیزای چرتی هستن و کمکی نمیکنن؟
ببخشید که خیلی طولانی شد اما اگه مشکلم رو حل کنید ممنونتون میشم.(در ضمن تو گنک ها هم پینگم بالاتر از 400 یا همون 900 نمیره ثابته)
یا حـــق
Sent from my LG-D855 using Tapatalk