فکر کنم این بازیا که انجام شده با قوانین من در آوردی حاکم بر گارناست ! مثلاً چه میدونم بلاک کردن اول بازی ممنوعه و Dagon ممنوعه، Vanguard ممنوعه، Blademail ممنوعه و... که اگه اینطوری باشه اصلاً قابل استناد نیست !
فکر کنم این بازیا که انجام شده با قوانین من در آوردی حاکم بر گارناست ! مثلاً چه میدونم بلاک کردن اول بازی ممنوعه و Dagon ممنوعه، Vanguard ممنوعه، Blademail ممنوعه و... که اگه اینطوری باشه اصلاً قابل استناد نیست !
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
In War No One Fights Alone
[̲̅N][̲̅e][̲̅d][̲̅r][̲̅a][̲̅W]
این رو واسه طرف گفتم که گفت آکس blade mail میاره , منم گفتم اسون هم آواتار میاره , دوتا یک که نصبش از دوتا دو راحت تره خوب نصب کن بیا بازی , نمیدونم چرا میگید آکس میبره ولی پلی نمیدید یک نفر هم که اومد پلی داد باخت.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دتا نصب میکنی بازی کنیم؟
بیا شرایطط بگو بیا من باهات بازی میکنم شما فقط سر چیزی که گفته میشه حساب میکنید , عمل تا گفتن فرق داره , جدا یعنی چطور آکس میتنونه جلو فارم اسون رو بگیره؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما اول مشخص کن این نتایجی که گذاشتی با وجود اون شرط هایی که توی پست قبلیم گفتم بدست اومده یا نه، تا بشه راجع بهش نظر داد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کودکی می بینی رفته از کاج بلندی بالا، جوجه بردارد از لانه ی نور !و از او می پرسی...
فوانین = انداختن تاور بدون وجود کریپ ممنوع زدن مگا ممنوع.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
حالا میای بازی؟
شما بیا دوتا 2 من خودم ادت میکنم play میدیم
دوتا ندارم
من فعلا دوتا دو ندارم تا چند روز دیگه میرم یه آکانت میخرم نصبش میکنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ولی یعنی آنقد باورش سخته اسون آکس رو میزنه؟ حقیقتا من شیش یا هفت ساله دوتا بازی میکنم , هیرو تخصصی خودم اسون هست , یه رفیقم دارم اونم هفت سالی هست بازی میکنه هیرو مورد علاقش آکس هست , یه چندبازی تک به تک آکس با اسون بازی کردیم که همش من میبردم, واسه همین زمانی که مقایسه این هیرو هارو گذاشتم درجا گفتم اسون میبره .
من که فعلاً چند روزی نیستم و دوتا 1 هم ندارم، در هر صورت موفق باشی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
همچنین داش اتفاقا منم دارم میرم مسافرت یک هفته نیستم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ممنون ازت
خوب اینطور که شما میگی چند سال بازی کردی حتما بازیکن خیلی خوبی هستین . گفتیم که این بیشتر از همه به بازیکن بستگی داره.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©