خواهش میکنم دوست عزیز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خواهش میکنم دوست عزیز.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
mohsenmehrasa (07-02-2016)
من اگه با این هیرو اول بازی خوب پا بگیرم این ایتمارو میگیرم :
Blink dager , cyclone , force staff , dagon , ethereal blade , boots of travel
یعنی عشق و حال دنیارو میکنیدا !!
البته dagon براش خیلی کم میرن یا eb .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
تغییر پودج در پچ 6.86 _b به پست 1 اضافه شد.
خیلی عالی توضیح دادی فقط یادمون باشه برای این که رضایت هم تیمی هامون جلب کنیم بد هوک نکنیم و همچنین اگر میتونید یارتون رو نجات بدید نجات بدید
یه سوال بلینک چه بدرد بوتچر میخوره البته منم برای بوتچر بلینک میبندم ولی بستگی به شرایط بازی داره ولی شما تو ایتم های اصلی هیرو بلینک رو قرار دادید
هیرو گنکره هم بدرد گنکش میخوره هم بهش قابلیت escape میدهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
این aoe 100 هم یه مشکلی شده میبینی هیرو حریف 1 خونه عقب تر از یه unit و در کنارش وقتی هوک میکنه unit جلوش رو میکشه
خیلی بدردش میخوره ، برا گنک و کمک میکنه هیروهایی که میرن پشت یونیتاشون وایمیستنو هوک کنیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©