درود بر همه
بهزاد هستم با اکانت im_not_alone_Genius در دوتا 2 فعال هستم اگه مسابقه ای بود مایلم شرکت کنم
متشکر از پستت
درود بر همه
بهزاد هستم با اکانت im_not_alone_Genius در دوتا 2 فعال هستم اگه مسابقه ای بود مایلم شرکت کنم
متشکر از پستت
سلام دوست عزیزThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
لطف کنید اگر میتونید فارسی تایپ کنید.
در ضمن شما باید نام واقعی،نام کاربری با توانایی لیدر بودن خود را در کامنت ذکر کنید.
فعلا همونطور که در اول تاپیک گفتم ---> این مسابقات فعلا جوایزی ندارد و به صورت دوستانه برگزار میشود تا اول از هر چیز اعضا با یکدیگر آشنا شوند سپس در زمان خودش مسابقات به صورت حرفه ای هم راه اندازی میشود.
که البته ما برای این دوره اول یک سری جوایزی در نظر گرفتیم که در روز مسابقه اعلام خواهد شد.
درودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ورود شما هم خوش آمد میگیم و نام شما هم به لیست اضافه شد
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (08-08-2012),Jenius007 (08-10-2012)
سلام من حسن هستم با اکانت IR.Wolf ..مایل هستم تو مسابقات شرکت کنم.
در ضمن میتونم لیدر هم بشم . .!
راستی اگه نتم مشکل نداشته باشه
-----------------------------------------------------
خب ثبت نام شما هم انجام شد حسن جان
خوش آمدید
salam baxe Dota 2 Manam Hastam iD in Steam:slowlywind1 Carry Miram Pick Ban HAM Baladam GL
Amin-Wanted (08-09-2012)
سلام حمید جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نام شما هم با موفقیت ثیت گردید.
فقط اگر میتونی فارسی تایپ کن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (08-09-2012)
سلام محمد جان منم حاضرم در مسابقات شرکت کنم.
سبک بازیمم که خودت بهتر از من میدونی ولی این روزها carry بازی میکنم.
آیدی استیمم هم L3manIR هستش.
سلام پوریا جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نام شما هم به لیست اضافه شد.
- جبران خلیل جبران
!__mAsTeR__! (08-10-2012)
IR.D4nDeliOn
سامان جاهد
کاپیتانی بلدم . carry ganker haro khoob bazi mikonam supportere badi nistam
سلام سامان جانThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نام شما هم با موفقیت ثبت گردید.
- جبران خلیل جبران
سلام.David! هستم با نام دیوید!
brodcasting بازی میکنم (یعنی یه چیزی تو مایه های تماشاگر)
جا بود carry بلدم supporterام بد نی!
CPام بلد نیستم!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©