اگر مسابقات از 13ـم به بعد برگزار بشه من هم هستم.
Steam ID: Helpax
امیرحسین شاملو
Hard Support - Support - Jungler
اگر مسابقات از 13ـم به بعد برگزار بشه من هم هستم.
Steam ID: Helpax
امیرحسین شاملو
Hard Support - Support - Jungler
خب dAb قرار بود اول تیر ماه شروع بشه اما با توجه به نزدیک شدن تورنمنت سایت تصمیم بر این شد تا از هفته دیگر 5 شنبه شب ساعت 9 شاهد ادامه روند dAb های هفتگی باشیم.
همه درباره این مسابقات خبر دارند اما باز هم یکسری توضیحات مختصر ارائه میکنم :
بازیها به صورت دوستانه و بین اعضای سایت دوتاباز هست و شرکت در آن به صورت تیمی خلاف است.
حالت بازیها بنا به رأی گیری های گذشته cm هست.
بازیها در لابی برگزار میشود و ساعت 9 شروع میشود اما لابی از ساعت 8:30 شب در دسترس هست.
گذرواژه لابی dab کوچک است.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاپیک های مرتبط :
بحث و گفتگو در مورد بازیهای دوستانه دوتا 2 - dAb | انتقادات و پیشنهادات مسابقات دوستانه بخش دوتا 2
امکانات جدید :
با توجه به نزدیک بودن تورنمنت و نیاز سایت به آنالیزور و گزارشگر از دوستانیکه توانایی انجام این کار را دارند درخواست میشود از طریق پ.خ با من در ارتباط باشند تا بازیهای dAb رو گزارش و یا آنالیز کنند.
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Helpax (06-14-2013)
امیر خیری
ID Steam : IR.RockY
همه چی بازی میکنم لیدر هم هستم ولی از اواسط تیر ماه میام !
I Love AlpaCinO
با درخواست شما هم موافقت شد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
خوش آمدی امیر جان
سپاسـ
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
موضوع تاپیکو خوندم واسم جالب بود
Steam acc:KamranDeeDee
کامران مرادیان
هر سبکیم بازی میکنم
دوست دارم تو مد cm هرچیزی که مچ کنم تیمم بهم اعتماد داشته باشه(خصوصیت اخلاقی)
لیدر هم میتونم باشم اگه حرفمو گوش کنن نتیجه هم میگیریم
99:00
Finding a good friend...
خب دوستان بنا ب درخواست های شدید شما و همچنین خالی شدن وقت بنده حالا آماده ایم که دوباره با دوره ای جدید از مسابقات dAb در خدمت شما باشیم.
خب همه درباره این مسابقات خبر دارند اما باز هم یکسری توضیحات مختصر ارائه میکنم :
بازیها به صورت دوستانه و بین اعضای سایت دوتاباز هست و شرکت در آن به صورت تیمی خلاف است.
حالت بازیها بنا به رأی گیری های گذشته cm هست.
بازیها در لابی برگزار میشود و ساعت 9:30 شروع میشود اما لابی از ساعت 9:10 شب در دسترس هست.
گذرواژه لابی dab کوچک است.
بازیها در تابستان در روزهای زوج هفته یعنی شنبه،دوشنبه و چهارشنبه انجام خواهند شد.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تاپیک های مرتبط :
بحث و گفتگو در مورد بازیهای دوستانه دوتا 2 - dAb | انتقادات و پیشنهادات مسابقات دوستانه بخش دوتا 2 | قوانین مسابقات دوستانه بخش دوتا 2 (قبل از بازی مطالعه شود)
امکانات جدید :
همچنان نیازمند گزارشگر برای این مسابقات هستیم لذا اگر مایل به انجام این کار بودید با من در ارتباط باشید.
سپاسـ
- جبران خلیل جبران
Amin-Wanted (07-30-2013),bachedinamit (07-30-2013),WardeN (07-30-2013),Yakuza (07-30-2013)
من هستم ID steam:mrrooh
id steam : Love_x1
عماد بچاری
ساپورتر بازی میکنم بیشتر اوقات
من تازه الان فهمیدم این تاپیک خوندم میشه از مهر به بعد هم باشه فقط ساعت 9 یکم زوده اگه 11 به بعد باشه که عالی میشه
mammad2000
نام:محمد
سطح:متوسط(نیمه حرفه ای)
سبک: carry . gank
اگه بازی 1 به 1 باشه همتون میبازید!!!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©