40 درصد با دقت میزنه (یعنی هیروی pa 50 درصد میس چنس 10 درصد میس چنس میگیره)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان تصیح کنن اگه اشتبایی شد
40 درصد با دقت میزنه (یعنی هیروی pa 50 درصد میس چنس 10 درصد میس چنس میگیره)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان تصیح کنن اگه اشتبایی شد
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه عزیز من همین pub هم بازی نمیکنم با این نت!با این نت ایران بازی بیشترش زجر آوره!البته اینکه میگم Pro تو MMR 5K به بالا هم صدق میکنه.مثلا همین Iron sheild که purgable شده خودش نرف خیلی بزرگیه در حالی که تو پاب اصلا فرقی نمیکنه.
Valve هم تمام تمرکزش روی تیم ها و مسابقات هست واقعا.تا به منو شما و بازیکن های معمولی.دیگه الان گیر آوردن آیتم marketable و قابل ترید آرزو شده!
درباره اینکه واسه ماها این پچ مزخرفه قبول ندارم.همیشه بنظرم تو این بازیها تغییرات لازمه تا بازیو از یکنواختی و متا ثابت دربیاره!اما حق با شماست باید باگ ها رو برطرف کنن بالا هم گفتم اگه اون زمان که بازی بتا بود و تو اون وضعیت TI هم برگزار میکردن بازی میکردین اینقدر اذیت نمیشدین :d خیلی از باگ ها هنوز هست .درباره هدیه دادن هم فکر میکنم اصلا متوجه منظورم نشدین هر چند اونجا هم توضیح دادم چرا!
من نگفتم Void نرف شده اتفاقا گفتم عوض شدن اسکیلش الان خیلی به نفعش شده و ئقتی بیاد تو CM حتما pick rate هیروش خیلی بیشتر میشه.
درباره 40% acc آیتم Rod هم دقیقا همینکاره میکنه.
یکی از بزرگترین کانتر های WR هست الان دیگه!
یعنی 60 درصد مواقع Cripple نمیکنه ؟؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا
یا اگه بندازی رو یارو یارو 40درصد میس چنس میگره؟(یعنی نمینونه اتک بده؟)
یا ....
از Evasion هیرو حریف کم میکنه.مثلا بندازی رو Windranger وقتی run میکنه جای 100% دیگه 60% امکان میس هست و میشه بهش اتک زد.یجورایی مثل MKB هست فقط درصدی.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
unicorn (12-19-2015)
هيرو bristleback واقعا قوي شده راحت با آقانيم slow - armor reduction
با quil هم دميج ميزنه استك هاي ulti هم سريع پر ميشه !
أقانيم admiarl خيلي كاربرديه به نظرم ديگه نميشه به راحتي ghost ship رو جا خالي داد
trace (12-18-2015)
آره قشنگ اسپم اسپل میکنه دیگه نمیشه بزنیش هیچ سریع میره روی 500 MS و خدا دمیج!!!البته از اونور هر چی اسپل جدید اومده ضد BB هست از اسپل جدید سایلنسر که کاملا رو مخشه!راحت تو 10 ثانیه اگه BB این باف روش باشه و اسپل اسپم کنه زمانش میره رو 50-60 ثانیه!!که دمیج زیادیم میزنه!!اسکیل سوم DP و Doom هم چون درصد از کل HP میزنن هم اذیتش میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
داشتم استریم Waga نگاه میکردم یعنی کمبو Oracle با DP وحشتناکه!این اسکیل سومش خوراکه دایو زدنه اولتی روشن میکنه میره اسکیلشو میندازه رو 4 تا هیرو حریف نهایتا اوراکل روش التی بزنه Rampage میگریه فول HP میاد بیرون!یعنی کلا 2تا آیتم تا آخر بازی بسشه!shivas +Octrine core!
برای من که پچ خوبی بوده تا این جا واقعا لذت بردم
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
hedayat92 (12-18-2015)
لعنت به Pduge و لعنت به Invo
هر دو OP بودن OP تر شدن .
****** به Icefrog
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
Lone Star (12-18-2015)
Invoker که خدایی حقش بود باف بشه یکم!الان از لول اول اسکیل داره واسه زدن!اما Pudge خیلی قوی شده!دیشب داشتم میمردم از خنده!طرف تو استریم داشت رنک بازی میکرد و داشت Roshan رو میزد pudge از جنگل رادیانت هوکش کرد!!!!یعنی خیلی خنده دار بود ....داشت یه سره فحش میداد فقط.یارو آیتم جدید Lens بسته بود 200 تا رنج هوکش بیشترم شده بود(1500 تا!!!!) جالب اینجاست آیتم جدیده خیلی بدرد pudge هم میخوره جدا از این اضافه کردن فاصله بهش Magic res با مانا و HP regen میده!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه یکی به من توضیح بده هیرو باف یعنی چی؟
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©