اون برای پاج کار نمیکنه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون آیتم cast range رو زیاد میکنه . من رو هوک تست کردم کار نکرد . حالا شاید امروز فیکس کرده باشن آخه دیروز تست کردم .
اون برای پاج کار نمیکنه !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اون آیتم cast range رو زیاد میکنه . من رو هوک تست کردم کار نکرد . حالا شاید امروز فیکس کرده باشن آخه دیروز تست کردم .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
نگاه کلا پاب دیگه مسخره شده چند دست بازی رو که دیدم پشت سر هم همش آرک واردن(باهاش اصلا بلد نبودن)اولین پیک بود.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پادج هم که دیگه طبیعی الان پیک بشه.درکل کار والوست نه آیس فراگ چه تضمینی که اون اینکارا رو میکنه.پیت لرد از اولین دوتا تو بین هیرو ها بود ولی این احمقا از آخر به اول هیرو وارد میکنن
من به این نتیجه رسیدم که اگه پیت لرد رو بیارن تو بازی کلا باید بازی رو بوسید گذاشت کنارThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ما بوسیدیمش امروز دیگه شورشو در اوردن 2 دست بازی الکی بخاطر ریکی باز تازه وارد باختیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اتفاقا آپدیت میاد آدم از یکنواختی خارج میشه
درسته ریکی خیلی قوی شده ؛خب شما پیکش کن و بازی رو ببر.
مشکل بعضیا اینه که نمی خواند(نمی خاند؟)خودشون رو با با آپدیت ها بروز کنند و تغییر کنند یا یکم فکر کنند آلا این آیتم جدید اومده چجوری بهترین استفاده رو ازش ببریم.دقیقا میاند کاری که تو تاپ متچ ها اتفاق میفته رو تکرار میکنند.
امیدوارم به کسی برنخوره
منظورم این بود که نمیدونست 6 چکار میکنه کل تیم فایت رو به....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اقا این مپ. desert terrain. رو چطوری میتونم داشته باشم ،? قیمتش چنده?
کار میکنه.کلا روی این اسکیل های تک تارگت کار میکنه!مثلا روی Shaman بستنش واجبه!میشه شکل رو 2 متر اونورتر گرفت!یا واردهارو از عقبتر کاشت!روی هر 4تا اسکیلش کاربرد داره!ولی روی اسکیل های AOE کار نمیکنه.مثلا التیمت هیروهای venomancer یا CMThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این برای کسائی هست که کتاب TI5 خریدن.چون خیلیام خریدنش احتمالا ارزون بتونی پیدا کنی باید بری مارکت استیم.
bayani (12-19-2015)
آقا این اپدیت پدر مارو دراورده! از صبح تا حالا داره با نصف سرعت اپدیت میکنه ولی هنوزم تموم نشده! میشه بهترین سرور هارو نام ببرید برای اپدیت؟
gemany , LAN (asia) , united arab رو هم امتحان کردم بازم با نصف سرعت دانلود میکنه !
یه مشکل دیگه ای هم هست اینه ک مثلا یهو سرعت میره بالا بعد بطور پلکانی میاد پایین! انگار خود استیم چندثانیه بهت سرعت میده بعد محدودش میکنه!
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©