سلام
گارنا کلاینت برای کشور ما در تاریخ 08/31/2012 معادل (جمعه 1390/6/10) بسته میشه و دیگه قابل استفاده نیست.
موفق باشید
سلام
گارنا کلاینت برای کشور ما در تاریخ 08/31/2012 معادل (جمعه 1390/6/10) بسته میشه و دیگه قابل استفاده نیست.
موفق باشید
این که از دوران قاجار بودش ... چیزه جدیدی نیست
:smile6:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من تازه متوجه شدم گفتم خیلی ها شاید ندونم قرار دادم.
IR.Afshin (06-06-2013)
يعني فقط براي ما ايرانيا بسته ميشه يا كلا بسته ميشه؟
اونجور که خودش تو متن نوشته فکر کنم فقط واسه ما بسته میشه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیدن ایرانیا انقد گارنا هک و اینا میسازن گفتن کلاینت رو ببندیم دستشون بسته شه.
:smile13:
IR.Afshin (06-06-2013)
غزیزان اطلاع ندارید بیخودی شایعه نسازین !! گارنا کلاسیک برای همه کشور ها به جز کشور هایی مثل روسیه و چین و ... بسته میشه....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی فقط بعضی کشور ها میتونن از گارنا کلاسیک استفاده کنند و همه بایستی از گارنا پلاس استفاده بکنند.
!__mAsTeR__! (08-12-2012),MasterJoint (08-12-2012)
چرا اینطوریه که فقط بعضی کشور ها میتونن؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ویرایش توسط MasterJoint : 08-12-2012 در ساعت 11:19 PM
IR.Afshin (06-06-2013)
آره فقط بعضی کشور ها ! توی فروم گارنا هم بری نوشته..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیلش رو نمیدونم فکر کنم بخاطر امکانات بیشتر پلاس باشه.
اون که معلومه امکانات گارنا پلاس بیشتره ولی خوب هنوز برای سیستم afk باید از گارنا کلاینت استفاده کرد!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
IR.Afshin (06-06-2013)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©