پس کی نوبت navi میشه ؟؟؟ من که بعد از ti 5 دیگه از eg خوشم نیومد چون روستراشو تغییر داد . امیدوارم navi هم بتونه comeback کنه
پس کی نوبت navi میشه ؟؟؟ من که بعد از ti 5 دیگه از eg خوشم نیومد چون روستراشو تغییر داد . امیدوارم navi هم بتونه comeback کنه
bayani (01-20-2016)
puppey بیشتر از هر کاپیتان دیگه ای جلوی alliance بازی کرده خیلی هم خوب بلده این تیمو کنترل کنه دیدی بازی اول چه جوری alliance رو بردن بازیه دوم رو جلو بودن من میخواستم از بازی برم بیرون ولی famous ee throw تو یه فایت گند زد از تیم جدا شد و مرد از همون یه فایت بازی برگشت .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بازی سوم شکست secret بیشتر به خاطر بازی استثنایی s4 بود از بس pick off گرفت روی chen نذاشت secret به موقع push بده یا smoke gank کنه ... جلوی alliance فقط با teamply میشه واستاد هر چی رو هم بن کنی اونا باز هیروهاشونو که همه قوین تو این patch برمیدارن ( wisp - np - ld - bat - ns - puck - chen ) .
مثل بازی اول با secret که slardar مین 8 blink داشت و puck مین 10 ولی چون secret هوشیار بازی کرد حتی یه دونه pick off هم ندادن با smoke های به موقع بازیو بردن ... این alliance رو فقط با هماهنگی تیمی میشه برد وگرنه هر کاپیتانی درفت خوب بلده ولی هماهنگی تیمی و رهبری تیم تو بازیه که سرنوشت بازیو میسازه .
ویرایش توسط LA_King : 01-20-2016 در ساعت 04:59 PM
What happened ? Axe happened
[DR.[mmL (01-20-2016)
ولی انصافا یه Alliance هستو یه Puck از S4 !!!
بله منم موافقم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ppy کاپیتان با تجربه ایه.
ولی نمیشه منکر اشتباهاتش توی بن ها شد.
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©