من نمیدونم چطور EG بازی دوم و سوم رو واگذار کرد !!
بازی سوم هم که void. اخرای بازی بد بازی کرد و از اولتیش خوب نتونست استفاده کنه وگرنه با دیواینی که کلینکز داشت راحت gg. بود
kaka. هم عجب ساپورتی بازی کرد، درکل عالی بود
من نمیدونم چطور EG بازی دوم و سوم رو واگذار کرد !!
بازی سوم هم که void. اخرای بازی بد بازی کرد و از اولتیش خوب نتونست استفاده کنه وگرنه با دیواینی که کلینکز داشت راحت gg. بود
kaka. هم عجب ساپورتی بازی کرد، درکل عالی بود
بازی سوم universe انصافا بد بازی کرد . به جرئت میتونم بگم بهترین offlaner void حال حاضر جهانه ولی بازی سوم افتضاح بازی کرد .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
کاکا هم که ترکوند
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
یه نکته جالبی که این مسابقات داشت استفاده از هارد کری ها در نقش ساپورت بود
مثل kunka یا sven یا void
توی این پچ اگه ld یه کم بالانس بشه میشه گفت پچ خوبیه
sven ساپورت یکی از راه های مقابله با DP هست فقط 2 حالت Sven ساپ پیک میشه جلوی tech یا dp دیگه بعیده ... Void رو که ندیدم sup پیک شه ! offlane میره ولی core هست farm بهش میدن .
kunkka هم که همیشه توی بازی های pro ساپپورت هست بیشرتین کاربردش bkb bait هست ... ship هم با damage reduction خیلی کمک میکنه .
What happened ? Axe happened
bayani (02-02-2016)
Sam reports EG is missing
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بنيان گذار offlane براي void همين iceiceice بودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اما انصافو رعايت كنيم هردو بهتريناي offlane هستن
همين iceiceice با void چن تا بازي تركوند اصلن حال كردم
Void توی ti 4 هم offlane پیک میشد بیشتر Xboct و Universe بازی میدادن ... iceiceice تو همین patch فک کنم فقط شروع به void بازی کردن کرده اگه قبلا بوده من زیاد یادم نیست .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
What happened ? Axe happened
اين سبك آيتم گيري مخصوص iceiceice هست كه جديدن باب شده واسه void
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©