معلوم بود TL تمام تلاشش رو کرد ولی زورش به TS نرسید !
TS بازی کن های خیلی بهتری داره در صورتی که TL فقط یه kky توشون خوبه.
اصلا از کری بازی TL خوشم نمیاد مخصوصا آیتم بستنش
OG
Evil Geniuses
Team Secret
EHOME
Vici Gaming
Alliance
Team Liquid
LGD Gaming
Newbee
بقيه تيم ها
معلوم بود TL تمام تلاشش رو کرد ولی زورش به TS نرسید !
TS بازی کن های خیلی بهتری داره در صورتی که TL فقط یه kky توشون خوبه.
اصلا از کری بازی TL خوشم نمیاد مخصوصا آیتم بستنش
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
pishva (03-06-2016)
بازی آخر واقعا liquid outdraft شد ... فلسفه ی پیک void رو هم نفهمیدم جلوی اون همه دمیج سنگین که در جا میکشتنش .
واقعا عجیب بود secret اینقدر پر قدرت ظاهر شد این تورنومنت ! .
What happened ? Axe happened
pishva (03-06-2016)
بالاخره هرتيمي بالا پايين دارهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نمونش vega
بعضي اوقات از هر پشكلي ميخوره بعضي اوقات هم همرو له ميكنه
شانس بياري اون اوج بيفته رو TI
Team Secret
pishva (03-06-2016)
تبریک میگم team secret و تمام طرفدارانش
همچنین به puppey و w33 که تولدشونم هست
من حودم به شخصه از نتبیجه راضی نبودم و دوست داشتم TL برنده شه اما TS هم واقعا حقش بود 1 تورنومنت بزرگ ببره بعد از اون همه بالا پایین شدن
پ.ن: major manila دقیقا کی برگزار میشه ؟!
Major بعدي در شهر مانيلThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Team Secret
تبريك تاپيك رفت تو ليست داغ ترين موضوعات
مسابقات خوبي بودن خيلي هيجان داشتن
خيلي از تيما خودي نشون دادن مثل coL و MVP و Fnatic
خيلي از تيما كه شانس قهرماني بالايي داشتن همون اول حذف شدن
وكلن مسابقاتي بود كه پيش بيني هاش سخت بود
يه چند روزي لذت برديم و ايشالا تا آخر اين هفته تاپيك dotapit هم زده خواهد شد
با شروع مسابقات مقدماتي مانيل هم تاپيك خواهيم زد كه بحث ها متمركز بشه رو يه تاپيك
از همه دوستان عزيز كه تو تاپيك نتايجو اعلام كردن و همراه تاپيك بودن ممنونم من جمله ميلاد و ater و بقيه دوستان
موفق باشيم
Team Secret
HAPPY BIRTHDAY BI*CHES
تولد PUPPEY و W33HAA بود .
مشخص بود که مسابقات غیر قابل پیش بینی بود . با این حال 90% بازی secret رو w33 و puppey کردن . با اینکه مدتی بود از puppey نا امید شده بودم ( من استادش بودم آخه ) ولی این تور عالی بازی کرد . Eternal Envy هم که خدای ریییییییییییی*ن بود این تور . بعضی بازی هارو نمیشه گفت بد بازی کرد ولی اکثر مواقع گند زده بود .
alliance هم که احتمال میدادم به بالا نرسه که نرسید . به کررات اتفاق افتاده alliance قبل یه تور فوق العاده ظاهر میشه تو تور میزننش .
یکی بالا گفت از کری liquid خوشم نمیاد فکر کنم Ater بود . خواستم بگم من ازش خوشم میاد
matumbaman یکی از بهترین کری های حال حاضر به نظرم . بازیش فوق العادست ولی قبول دارم بازی های آخر liquid خیلیییییی بد بازی کرد . شاید هم به خاطر استراتژی بود که داشتن استفاده میکردن ( bait ulties - run away - go in when they have no ulti and we have ours ) به هر حال عملکرد خوبی نداشت .
w33 = > miracle > me > rest of dota players > envy
ویرایش توسط IR_Prince : 03-07-2016 در ساعت 06:55 AM
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
envy به غیر از اون بازی که با امبر 3 بار پرید وسط تیم حریف تو بقیه بازی ها خوب بازی کرد .بخصوص اون بازی که با اسلارک دیواین بست و بازی رو برگردوند
:smile14:This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من دیگه حرفی ندارم.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©