بله خوب شد یادآوری کردی دفعه بعد بگیرم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HOT هم داشتم . وقتی گذاشتمش زمین که moonshard بخرم رو خودم use کنم بازی تموم شد .
بله
خیر
نظری ندارم
بله خوب شد یادآوری کردی دفعه بعد بگیرم .This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
HOT هم داشتم . وقتی گذاشتمش زمین که moonshard بخرم رو خودم use کنم بازی تموم شد .
pishva (02-19-2016)
Match 2164207858 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
هنوز باورم نمیشه این گیمو باخته باشم Comeback is real
شب که تو خونه داشتم بهش فکر میکردم دیدم اگه بجا manta style که به دردم زیادم نخورد یه BKB میبستم حتما بازیو میبردم
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
Match 2581955499 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
این بازی به طرز عجیبی چرخید خواهشا آنالیز کنین و بگین ضعف تیم dire چی بود. در ضمن من ریکی بودم
براي آناليز بايد چنتا چيزو بدونمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول كار جلوي شما چه هيروهايي اومده بودند با شما چه هيرويي اومده بود كودوم لين بوديد
آخركار پوش سريع داديد مگا كرديد يا چنتا پوش داديد در زمان هاي مختلف
ايا شما در اويل گيم به ميد هم كمك كرديد؟
هيروهاي ميد كي بودند؟؟
در اواسط بازي هيرويي از شما يا حريف بود كه در جنگل باشه و در تيم فايت ها شركت نكنه؟؟
Audrey Hepburn
بنده لاین bot بودم و مقابل من pa و crystal بودن بازی تا دقیقه 20 15-2 به نفع dire بود که من با گرفتن 6 و skull شروع کردم به کشتن هیرو های int و ما در دقیقه 30 29-29 بودیم و بعد اون بازی کاملا دست ما بود و ما پوش های سریع میدادیم و تونستیم در دقیقه 55 مگا کنیم
ريكي در اول بازي در مقابل كريستال يعني كانتر استارتينگ ريكي بوده و ريكي موفق شده خودشو جم و جور كنه همچنين لينا هم كه عنوان ساپورت ٣ و كري يك شناخته ميشه با وجود ريكي در بازي از ساپورت كردن خودشو كنار كشيده و تمام مسئوليت ساپورتينگ بردوش كريستال ميوفته كه از اواسط بازي در مفابل ريكي ضعيف ميشه ضعف در سنتري گذاشتن و روشن كردن لين ها و جنگل كه قسمتيش هم تقصير لينا عه باعث شده ريكي پا بگيره هيرويي كه در پچ قبل كري ٣ محسوب ميشد(نميدونم چرا الان كري ٢عه )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سه هيروي اينويز و يك ساپورت كه باعث ميشه كري تيم مجبور به كاشتن وارد بشه
نبستن مانكي توسط فانتم در شرايطي كه ريكي در بازيه
بستن دوتا آيتم ارن اف شدوز توسط كريستال و انچنترس
البته و صد البته تينكري كه مستحق ريپورت شدن بوده چرا كه دگون نبسته
بستن آيتم بلينك دگر به جاي آيتم اينويز توسط كريستال هيروي ضعيف در اواخر بازي در شرايطي كه ريكي به گنك كردن پرداخته بوده
در اين بين تيم ريديانت هم با اشكالات زيادي روبرو بوده كه باعث شده گيم طول بكشه
اصرار ريكي براي موندن در ليني كه كريستال توش بوده در اوايل بازي
نبستن ايتم بترفلاي توسط ريكي درشرايطي كه فانتم ابيسال داره و ميتونسته سه تا كريتش بكنه
بستن آيتم دزوليتور در شرايطي كه بشرش رو كامل نكرده و ميدونسته كه دزوليتور از آيتم هاي اصليه ويوره
ويور به نظر ميرسه بي نقص عمل كرده
تركس(درا رنجر) خوب عمل كرده و بترفلاي داره ولي مانكي نداره كه يعني كار خوبشو خنثي ميكنه بايد به جاي مانتا استايل مانكي ميبست و انتظار ميره كه وقتي سه تا گنكر٣ توي تيم حريف هست حتما bkb داشته باشه
آيتم بندي بلاد عاليه كارش بي نقصه
در مورد هوسكار بايد گفت ازش انتظار دميج بيشتر ميرفته و فارم كمتر ولي اين برعكس عمل كرده يا اينجور به نظر مياد هوسكار زياد توي تيم فايت ها نبوده يا زود فرار ميكرده
در مورد تيم داير بايد بگم اگه تينكر ميد بوده بايد جوين ميداده به لين ريكي و با كمك كريستال و سنتري ها ريكي رو گنك ميكرده در مورد استارت گيم بيشتر نميتونم بگم چون درست جواب سوال هاي منو نداديد
Audrey Hepburn
Viper (01-06-2017)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اول مرسی از شما بابت آنالیز جالبتون و دوم اینکه دقیقا چه چیزی درباره استارت گیم خدمتتون عرض کنم
این گیمو به درخواست F.C.B آنالیز استتس میکنم
Match 2771147943 - Overview - DOTABUFF - Dota 2 Stats
خب یه گیم سریع که با همکاری سریع فانتم به عنوان کری بت رایدر به عنوان انیشیتور و دیسراپتور به عنوان ساپورت در نهایت به کانتر کردن کری های خریف کول دان به کولدان التیمیت بت رایدر یا کمتر از این حتی منجر شده یعنی btr میگرفته و بقیه میزدن بیشتر فانتم
این وسط پس از فانتم که بهترین پلیر بازی بوده بدون شک بلادسیکر در رده ی دوم قرار داره و کارشون به عنوان کری به درستی انجام داده فارمشو به موقع تموم کرده و در فایت ها حضور داشته
بعد از اون بت رایدر به خاطر داشتن نقش اسکیپ با هر بار die مقدار زیادی امتیاز از دست میده که هیرو های غیر اسکیپ از دست نمیدن پس از نظر عملکرد بعد از دیسراپتور قرار میگیره دیسراپتور با میانگین خرید 1 وارد در هر سه دقیقه دقیقا به ساپورتینگ 1 از یک میرسه و بت رایدر با وجود نت وورث خوب چهارم از نظر عملکرد میشه
Audrey Hepburn
نه این بازی نبوده :دی 2 تا بازی بعدشم بازم bat بازی کرده اما ranked بوده و اولین بازیش بوده اون رو منظورم هست.
در هر صورت ممنون. اما اونم تو تائیک خودش یک نگاه بندازید تا ببینیم داستان این mmr چی هست. میخوام به یک جمع بندی برسیم. سری بعدی اولین بازیمون 4.9 شدیم دوباره به گاج نریم
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
سلام اگه میشه این بازی رو انالیز کنید و نظر خودتونو بگید ... میخوام بازیم با اینوکر رو بهتر کنم .
2897800137
توی بازی اخرا هی میگفم پوش بدید ولی کسی گوش نمیکرد ... بعدش اخرا منو انتی میج رو زدن , من گفتم gg بعد رفتم نسکافمو از اشپزخونه بیارم . برگشتنی دیدم کسی از تیم دشمن باقی نمونده (اون لحظه به تیمم افتخار کردم )
هیچی دیگه اخر با زور تموم کردیمش , بازیم نسبتا ارزش نگا کردن داره ولی حس میکنم میتونم خیلی بهتر بشم ... مخصوصا این که وقتی 5.6 تا اسپل میزنم بعدش بقیه اسپل ها یادم نمیاد حالا شاید از اونا زیاد استفاده نکردم ولی خوب ...
ممنون میشم نظر بدید .
Evil Geniuses
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©