این سوال توی شیمی پیش بود ،یادمه
این سوال توی شیمی پیش بود ،یادمه
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
پوریا با کراتین 10 میزنی؟ لول ای بی زور دفعه دیگه تو باشگاه عکس میگیریم از پرسم ( شوخی کردم خودمم 20 اینور 20 اینور میزارم) 2 تای آخرم جون ندارم تکون بخورم
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ب نظرت تهش از این چی در میاد اخه؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
پنهان کننده: بفرما
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quoteدیوث عوضی! کفتر!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نوب فرنگی!!
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
pishva (03-14-2016),samdeloges (03-13-2016),Sharingan (03-14-2016)
به نظر من 2 چیز جدا از هم هستن ( Mutually Exclusive ) ولی رویه هم تاثیر گذارن. خیلی وقتا شده Intercourse فشار عصبی که به دلایله دیگه به شخص وارد شده رو کم میکنه.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
هیچوقت بهش فکر نکردم و نمیکنم.
مشق شب داده استادتون بهت ؟ :دی
pishva (03-14-2016)
نوشتم که تازه 1 ماهه شروع کردم دوباره , وقتی اومدم اینجا یه سال و نیمه پیش محبور شدم باشگاه رو قطع کنم.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
برو یاره برو :دیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Thats my boy!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
----------------------------------------------------------------------------------------------------
من نمیدونم چرا کلا سوال خواصی به ذهنم نمیرسه!
اونجا معمولا به مردم میگی ایرانی هستی چه واکنشی نشون میدن؟ خیلی عادی رفتار میکنن؟ بدترین واکنش و بهترین واکنششون رو نسبت به ایرانی بودنت اگر به یاد داری بگو!
نه بابا مشق کوجا بود؟؟ لامصب تو کنکور میاد تازه این خیلی راحتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سخت ترم داره کنکور 94 رو تستا اسیدبازشو بزنی میری کلتو میکوبی تو دیوار
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
سلام به ناظم کم پیدا.
1. از وقتی رفتید نظرتون نسبت به چیزی که مردم مگین در مورد خارج میگن چقدر تغیر کرده؟(این که میگن خارج خبری نیست ، بری باید مثل خر کار کنی و..)
2. اونجا سیستم خریدید (چند تموم شد و مشخصاتش چیه)؟
3.کی گفت چه قطعاتی بخری؟
4.بازی کرکی نصب میکنید یا 60 دلار میدید میخرید؟
5. نظرتون درمورد مردم کشوری که توش هستید چیه ، خونگرم هستن؟ زود قضاوت میکنن یا نه و...
6. اگر میتونستید انتخاب کنید بین این که توی ایران به دنیا بیاید یا خارج حالا هر کشوری که خودتون میتونستید انتخاب کنید ؛ کدوم رو انتخاب میکردید؟
7. بین بچه های غیر ایرانی دانشگاه تون کسی هست که دوتا2 بازی کنه؟
8.فیلم جدید که میاد میرید سریع سینما میبینید یا ...؟
9.از وقتی که رفتید عجیب ترین اتفاقی که براتون افتاده چی بوده؟
10. جالب ترین چی بوده؟
و در آخر امید وارم موفق باشید.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
اینجا ایرانی زیاد هست , کلا زیاد کاری ندارن باهات ( مخصوصا خود مجاریا )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بیشتر کسایی که بفهمن ایرانیی خودشون رو میکشن کنار یکم سوئدیان و بیشتر عربا.
pishva (03-14-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©