این جوری که من میدونم دوتا دو الان چند سالی هست که اومده. ولی توی گیم نتا همه دوتا قدیمی بازی میکنن. منم خودمو پاره کردم که بخوام دوتا 2 رو جا بندازم. ولی هیچ کس خوشش نمیاد. یه جورایی 6 میزنن همه میگن سخته و ازین حرفا:d:d:d:d:d:d:d:d
این جوری که من میدونم دوتا دو الان چند سالی هست که اومده. ولی توی گیم نتا همه دوتا قدیمی بازی میکنن. منم خودمو پاره کردم که بخوام دوتا 2 رو جا بندازم. ولی هیچ کس خوشش نمیاد. یه جورایی 6 میزنن همه میگن سخته و ازین حرفا:d:d:d:d:d:d:d:d
Viper (05-17-2016)
من از لن کردنو اینا سردر نمیارم ولی باید به روشی باشه که با اپدیت کردن یه سیستم بقیه سیستما هم اپدیت بشن، اگه جدا جدا اپدیت کنی که خیلی فاجعس کلی حجم مصرف میکنه، اگرم بخوای هرروز بک اپ بگیری از این سیستم به اون سیستم کلی زحمت داره....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یعنی گیمنتی مثل اینفینیتی هر روز همه سیستماشو جدا جدا اپدیت میکنه؟همونطور که گفتم از لن و طرز کار به گیمنت سردرنمیارم ولی کلک رشتی ای چیزی تو این زمینه نیست؟:دی
این گیم نتی که گفتی رو نمیشناسم ولی من الان 2 3 ماهی میشه دنبال شبکه کردن دوتا 2 هستم. واقعا باید یه فکری به حالش بکنن.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من الان از اون وقتی که بازی لن کرم 1 ساعت هم نمیگذره. الان که اومدم دوباره برم تو 85 mg آپدیت اومد:دی
خودمم اونجا نرفتم ولی شاید تو این سایت کسی باشه که اطلاع داشته باشه چجوری اداره میکنن. هرچند که وضعیت اینترنت اونجا عالیه ولی بازم فکر نکنم بشینن هر روز همه اپدیتارو دونه دونه برا 20 تا سیستم جدا جدا دانلود کنن....This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شما خواستی زنگ بزن از خودشون پرسو جو کن "نمایندگی ها" اگه واقعا برای هر سیستم جدا اپدیت میکنن دم اینترنتشون گرم دیگه :دی
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©