حرکات فان هم میخواین ؟ از این چیزا زیاد داریم . حرکات شاخ رو از بس تو بازی زیاده یادمون نمیمونه ... چیز جذابی نیست . .
حرکات فان هم میخواین ؟ از این چیزا زیاد داریم . حرکات شاخ رو از بس تو بازی زیاده یادمون نمیمونه ... چیز جذابی نیست . .
I don't wanna live a thousand years. If I just live through today, that'll be enough
حرکتتون خوب بود ولی نسبت به حرکت Pudgeـتون ضعیف تر بود ولی بازم قابل قبوله اگه حرکت بهتری دارید بدید که اونو بذارم اگه نه که هیچیThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فکر نکنم لازم بشه ولی اگه نیاز بود تو همین پست اعلام میکنمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دوستان هنوز حرکت لازم دارید آیا؟ من چن وقت پیش سر زدم تاپیک بسته بود تا جایی که یادمه
بله بفرستید تاپیک اشتباهی بسته شده بوده کسی هم خبر نداشتهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
PokerFace (07-22-2016)
Tchies
هیرو:گوبلین
دقیقه:23 تا 24
نام: F*ck U Jesus
واسه کشف دنیای جدید،صادرات قهوه/زنده باد،یاد آمریکایی های مادر قح.به
زنده باد،صداقت/این واسه مصدق/تقدیم به شاهنشاه بیسواد /تقدیم به مدرس
تقدیم به پول نفت/تقدیم به عرب فقیر/تقدیم به پرچمای سوخته ی دیکتاتور کبیر
اسمشو نگیم...بیاید اسمشو نگیم/از ترس پشت میله جلو میله ها نریم...
والا حقیقتش یسری حرکت هست اما یادم نیست چی بودن زمانشونم ننوشتم باید بگردم تو ریپلی حالا اگه اون قابل قبوله فعلا قبول کنید ایشالله ذمو های بعدی :دی
MasteR (07-23-2016)
آیدی بازی : 2431046040
نام بازیکن : Road to 4k
هیرو : shadow fiend
دقیقه : 24-25
تو جنگل بالا فایت میشه اس اف و تاید کمبو میزنن الترا میشه . فقط پانداشون 6 کرده بود رمپیج نشد
لینک دانلود : 2431046040
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
این 2 تا حرکت هم شاید به اندازه بالایی در حد دمو نباشن ولی دلم نیومد نزارمشون
مچ آیدی : 2445038671
هیرو : لینا
پلیر : Road to 4k
دقیقه : 2-3
تو مید گنک میشم که با کمک تاور فرست بلاد رو میگیرم به همراه دابل کیل و خودمم نمیمیرم
لینک دانلود : 2445038671
-------------------------------------------------------------------------------------
مچ آیدی : 2520302949
هیرو : sven
پلیر : AAAAAA
دقیقه : 23-24
توضیح : به کمک فاگ و اسپلش 2 نفرو با اچ پی کم میزنم خودتون ببینید بهتر متوجه میشید ( از دید تیم radiant ببینید بهتره ) . حرکت امروزم هست نیازی ب آپلود نیست .
رهی (07-22-2016)
master داداش یه حرکت دارم مال دیروز هست با anti میج بودم تیم حریف داشت روشان رو میزد من پریدم اولتی زدم 3 کیل شد،ریکی اونا اینویز بود مرد :دی یه جور مثل حرکتی که تو dota wtf بود. یعنی من اولتی کردم ریکی اصلا فرار کرده بود از اون تیکه ولی بازم بهش خورد . و مرد
ویرایش توسط Apdentist : 07-22-2016 در ساعت 01:41 PM
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
فکر نکنم به درد دمو های دوتاباز بخورهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DeclinedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
DeclinedThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سلامی دوباره به دوستان!!
قبلا گزاشتم اینو جوابی ندادین دوباره میزارم
2394613372
هیرو PA
دقیقه 34:30 تا 35
رمپیج! با یک کریت 3 نفر میمیرن
2426478988
هیرو Zeus
دقیقه 52 تا 53:20
رمپیج !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©