سلام دوستان
جعبه 3 ایمورتال های دوتا2 هم اومد ،که شامل ایمورتال برای هیرو های Slark, Earth SpiritBane, Ogre Magi, Razor, Medusa, and Lina
هست.
هر کجا نیاز به ترجمه داشت بگید قرار میدم
این آپدیت شامل تغییرات زیر هم بود
پنهان کننده: تغییرات
سلام دوستان
جعبه 3 ایمورتال های دوتا2 هم اومد ،که شامل ایمورتال برای هیرو های Slark, Earth SpiritBane, Ogre Magi, Razor, Medusa, and Lina
هست.
هر کجا نیاز به ترجمه داشت بگید قرار میدم
این آپدیت شامل تغییرات زیر هم بود
پنهان کننده: تغییرات
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
AlanWake (07-27-2016),ATER (07-27-2016),A_W_Z_2 (07-27-2016),Mamad Warlord (07-27-2016),Milad._.R (07-27-2016),samdeloges (07-27-2016),Soul Keeper (07-27-2016)
صدا های روسی
کم از دست خودشون میکشیدیم صداشونم اومد
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
ATER (07-27-2016),samdeloges (07-27-2016)
راستی یه احتمال rare هم وجود داره که هنگام باز کردن treasure پنجاه تا لول بتل پس بده...
در کل این واس من مهم تره
؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
صدای korea chinese russian توی بازی بوده ولی باید از همون کشور انتخاب میکردی دانلود کنه.
اصلا انتظار همچین باکس بی کیفیتی رو نداشتم
باورم نمیشه دانلودش کردم!
با سرعت 180 کیلوبایت بر ثانیه حدود 58 دقیقه طول کشید!!
سرعت دانلود بد افت کرده از نصف هم کمتر شده ...
من زیاد خوشم نیومد
حتی من از lina هم خوشم نیومد که خیلی بازیش میکنم
فقط razor جالب بود واسم
ولی واسه ساپورترا پک خوبی بود
کلن امسال ساپورترا خیلی ایمورتال گرفتن
Team Secret
Lina چیز خاصی نداره
Razor واقعا قشنگه. free spells اسپمش کنی خیلی باحال میشه
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
Razor واقعا قشنگه ایمورتالش، برعکس من از مال لینا اصلا خوشم نیومد too fancy
ایمورتال Ogre و Slark هم بد نیست، مخصوصا Essence shift اسلارک که واقعا انیمشینش رو قشنگ تر میکنه
ولی در کل میتونست خیلی بهتر باشه، مثلا من از مال Bane و Es اصلا خوشم نیومد.
بنظر من قشنگ ترینش مال Razor بود
Ogre هم ایمورتالش خیلی باحاله.یجوری مفهومی شده دیگه قبلا فقط صدای دستگاه Gambler میومد الان شکلش هم میاد که قشنگه.بعد از این دوتا به نظر من Bane هم ایمورتال قشنگی داره
Better To Die Free Than Live in Chains
(naix The Life Stealer)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©