سلام
من اینترنتم وصله به کامپیوتر و همه سایتارو میره و کلا فیکسه ولی علامتش اون پایین ضربدره!(جالبه وقتی هم روش کلیک میکنم بالا مینویسه Internet Access)
کسی میدونه مشکلش چیه؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
با تشکر
سلام
من اینترنتم وصله به کامپیوتر و همه سایتارو میره و کلا فیکسه ولی علامتش اون پایین ضربدره!(جالبه وقتی هم روش کلیک میکنم بالا مینویسه Internet Access)
کسی میدونه مشکلش چیه؟ اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
با تشکر
ریست کم 50% درست میشه بعضی وقت ها برا منم اینجوری میشه
Jenius007 (08-17-2012),MasterJoint (08-17-2012)
با ریست درست میشه میدونم ولی میخواهم بدونم کسی میدونه دلیلش چیه؟ (راه حل اساسی)This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
:smile12:
اصلش اینه که ویندوزهای کرکی باگ زیاد داره و چون کپی هست نمیشه انلاین رفع باگ کرد.
همین الان کرک هستم ، تا آخر هم هر روز آپدیت میشه مشکلی هست ؟؟ ربطی نداری داداش بعضی وقت ها وقتی لاگین میشی یه چیزی کامل اجرا نمیشه که اونجوری میشه آیکنشThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Jenius007 (08-19-2012)
اخه ویندوز من اصل هست قبلا این مشکل را داشتم بعد که اپدیت کردم درست شدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من فکر میکنم این به خاطر اینه که اکسپلورر تمامی آیکون های که وجود داره رو به صورت cache نگه میداره و لیست این آیکون ها هم خیلی زیاده و مشکلاتی پیش میاره.
برای ریست کردن این لیست این ترفند ساده رجیستری رو انجام بدین(تنظیمات آیکون های شما پاک خواهند شد):
رجیستری رو باز کنین و به این مسیر برید HKEY_CURRENT_USER\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion \TrayNotify
این آیتم ها رو پاک کنین:
IconStreams
LastAdvertisement
PastIconsStream
PromotedIconCache
UserStartTime
قبل از این کار یک بک آپ بگیرید.
تسک منیجر رو باز کنین و پروسس explorer.exe رو ببندید و از new taskدوباره اجرا کنین.
تضمینی نمی کنم شاید کار کنه.
یک راه دیگه هم هست که باید ابتدا به safemode بروید، بر روی computerکلیک راست کنین و بر روی manage کلیک کنین و مراحل زیر رو انجام بدین.
local users and groups رو انتخاب کنین.
Click Groups -> Right Click on Administrators -> Add to group -> Add
Advanced -> Find now
local services رو انتخاب کنید و ok کنیدو ریبوت کنین.امیدوارم که کار کنه.
!__mAsTeR__! (08-18-2012),Ajax (08-17-2012),Jenius007 (08-19-2012)
من فکر کنم وقتی اینو بخونه کلا بیخیال بشه :dThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
به نظر من همون ریست کنی بهترهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Ajax (08-18-2012),IR|..invisible (08-21-2012),Jenius007 (08-19-2012)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©