سلام به همه
آقا من یه فکری دارم درمورد مسابقات دوتا،من تازه عضو سایت شدم و از بازیکن ها و مسابقات زیاد خبری ندارم و ولی نظرمو میدم.
به نظر من یه لیگ راه بندازیم و توی اون چندتا تیم داشته باشیم و مسابقه بدیم با هم ولی به این صورت که هر دو تا تیم یه مبلغی مثلا 2 هزار تومن نفری بزارن وسط و اون تیمی که برد اون پول بگیره و این پول هم فعلا مقدار کم باشه اینطوری هم با اشتیاق بشتری شاید بازی کنیم و هم بالاخره یه منبع درآمدی برای گیمر میشه .
مثلا میشه یه درگاه پرداخت باز کرد که همه پول بریزن اونجا و داور مسابقه اون پول به تیم برنده بده یا یه همچین چیزی.میشه نقل و انتقالات هم انجام داد بین تیم ها :d حالا با مبلغ های کم فعلا
ولی بچه ها به این موضوضع فکر کنیم به نظر خودم فکر جالبی و اینطوری کنار بازی کردن یه پولی هم در میاریم و قرار نیست که همیشه ببازیم و ضرر کنیم.هر کار بزرگی از جایی شروع میشه و به نظر من اگه به این روال پیش بریم تیم های زیادی میشه بیاد تو این لیگ.
حالا من نظرمو دادم خواهشا بی احترامی نکنید و نظراتتو بگید و تکمیلش کنید نظر بنده ولی بازم میگم یکم اول فکر کنید دربارش بعد نظر بدید به نظر من این حرکت برای جامعه ی دوتا خیلی خوبه.
کسی هم قرار نیست از این پول بخوره و فقط به بازیکن ها میرسه
لطفا نظر های خود را بگید.