سلام به کاربران انجمن
سوال پیش امد چه طور می شه برای هم تیمی یا یار خود گلد یا طلا ارسال کرد،چه با mhچه بدون mh تشکر .
همچنین اگر میشه کد ساکت کردن «mute ÷ افراد هم بگید مجددا تشکر
سلام به کاربران انجمن
سوال پیش امد چه طور می شه برای هم تیمی یا یار خود گلد یا طلا ارسال کرد،چه با mhچه بدون mh تشکر .
همچنین اگر میشه کد ساکت کردن «mute ÷ افراد هم بگید مجددا تشکر
نمیشه برای هم تیمی پول واریز کرد
برای Mute کردم هم صفحه نتایج رو توی بازی باز کنید (بالا سمت چپ تصویر هست) جلوی هر هیرو یکی از بلند گو زده که برای صداش هست یکی دیگه هم T زده که برای نوشته هاش هست ، روی هر کدوم کیلیک کنی قرمز بشه طرف mute میشه.
.One Day Someone Gonna End This Reign of Terror
I Am A Gamer Not Because I Don't Have A Life
.But Because I Choose To Have Many
این تاپیک تو بخش دوتا ال استار هست ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
مگه هنوز هم کسی دوتا Allstart بازی میکنه !!!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بگذریم
ولی توی دوتا1 هم نمیشد پول داد به کسی
چرا میشد ... من یادمه یه بار Techies تیم ما 27 تا healing Salve خرید و داد به یارمون ... اونم به نصف قیمت فروختThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اه راستی میگی یه سری آیتم ها مثل باتل و... میشد فکر کردم از اون بالا که میشد توی بازی معمولی وارکرفت3 پول واریز کرد رو میگهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
البته این اواخر درستش کرده بودن , فقط میشد ایتم هایی که یارات بهت میدن (منظورم Clarity - Healing Salve - Bottle هست ) رو یوز کنی , دیگه نمیشد فروختشون ..This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اخرین مپ دوتایی که بازی کردم 83 بود .... الان نمیدونم تا چندش اومده.
تقریبا 1 سالی میشه که دوتا2 هستم (البته 3 ساله دوتا2 بازی میکنم ولی یکساله که فقط دوتا2 هستم)
(((اخرین مپ دوتایی که بازی کردم 83 بود .... الان نمیدونم تا چندش اومده.)))
الان مپ 6.85 اومده ولی اکثرا همان 6.83 را پلی میدن
(((مگه هنوز هم کسی دوتا Allstart بازی میکنه !!!)))
هنوز هستند کسایی که نتونستند دوتا 2را بازی کنند یا بهتر بگم دانلود کنند
(((ولی توی دوتا1 هم نمیشد پول داد به کسی )))
100 درصد مطمئن هستم میشه همین دیروز یکی از یار ها 5000 گلد اهدا کرد که توی قسمت چت هم نوشت که مقدار فلان گلد به شما اهدا شد ))
البته خود فکر میکنم با mh این کار را انجام میدن چون اگه خصوصیاتش توجه کرده باشید نوشته امکان اهدای گلد (( که من اونم بلد نیستم اگه کسی بلده خوشحال میشم بگه))
با mh بالا صفحه f11 رو میزنی (که میتونی هیرو رو share بدی)
بعد عکس سکه کشیده بغلش عکس درخت !
روی سکه ی کلیک میکنی فک کنم 100 100 تا میره روش و پول میدی !
بدون mh نمیشه با zodcraft امتحان کن جواب میده !
توی zodcraft وقتی mh را on میکنم ارور میده و بازی باز بشو نیست ( چه حالت ful چه basic )This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
این مشکل خیلی بزرگیه ( توی پچ 1.26 باز نیمشه و توی پچ های قدیمی باز میشه اما خیلیا هستند که براشون باز میشه )
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©