التایمت استورم اسپیریت
التایمت استورم اسپیریت
درودThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
شروع کنید
The Viper (09-14-2016)
خب الان یه اسکیل در نظر دارم که حدس بزنید چیه :دی
اینم راهنمایی : این اسکیل بعضی وقتا teleport حریف رو کنسل میکنه بعضی وقتا teleport حریف رو کنسل نمیکنه
lmaoThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
passive نیست؟
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
The Viper (09-14-2016)
این اسکیل برای هیروی انساسنه؟
برای هیروی مذکره؟
باید اکتیو بشه؟
استان میکنه؟
The Viper (09-14-2016)
خیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال اولتون رو نفهمیدم ولی هیروش مذکره باید اکتیو شه وقتیم teleport رو کنسل میکنه مینی استان داره ولی اگر کنسل نکنه خیرThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
spirit braker ability 3
The Viper (09-14-2016)
The Viper (09-14-2016)
آقا سوال اشتباه نپرسيد ميبازيم خب وقتي اكتيوه پس بش اسپيريت نيستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
٥- mana leak اسكيل دوم هيروي kotl اگه شخص ماناش صفر باشه بزني روش استان ميشه اگه نباشه استان نميشه
ویرایش توسط samdeloges : 09-14-2016 در ساعت 04:55 PM
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
The Viper (09-14-2016)
خیر گفتم pssive نیستThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
فک کنم منظورمو اشتباه فهمیدین منطورم اینه که شما میبینید 1 هیرو داره tp میکنه بعد کنسلش کنید نه اینکه اول اسکیلو بزنید بعد tp کنه کنسل نشه
2 underlord اگر روی کسی که tp میکنه use شه کنسل میکنه در هر شرایطی
احتمال این اتفاق خیلی حیلی کمه چون کم کم اون هیرو وقتی tp میکنه 1 مانا داره چون که هر هیرویی حداقل 0.8 مانا ریجن در ثانیه داره و موقع tp راه نمیره
به جز شرایط خاصی این اتفاق هیچ وقت نمیفته مثلا 3 pugna مانا ریجن منفی بده یا od کل int طرفو بکشه
ویرایش توسط The Viper : 09-14-2016 در ساعت 05:17 PM
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©