چه تیم های مسخره ای اومدن میجور !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
faceless چه تیمیه ؟!(tl با سه تا 9k نیومد میجور اینا اومدن !)
چه تیم های مسخره ای اومدن میجور !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
faceless چه تیمیه ؟!(tl با سه تا 9k نیومد میجور اینا اومدن !)
میگم دوستان نظرتون راجب Predictions بوک پاییز چیه ؟ چیا رو بزارم ؟:/
Mohammad_ai69 (12-02-2016)
اینم Predictions battle pass boston 2016 برای کاربران و دوستان عزیز :
اینو از خارجی ها گرفتم که مورد تایید 12 نفر بوده و 12 نفر نظرشون همین بوده . همه شما میدونید نمیشه حدس زد اما اینها نزدیک هستن
پنهان کننده: عکس مربوط به هیرو
پنهان کننده: عکس مربوط به تیم ها
پنهان کننده: عکس مربوط به پلیرها
پنهان کننده: عکس مربوط به تورنمت
تیم های مسخره؟ roflThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
الان team liquid صرفا یک تیم tier 2 حساب میشه
VP هم به قدیمش نگاه نکنید الان یکی از شانس های قهرمانیه. چون قدیما مسخره حسابش میکردن میگم.
faceless تیم خیلی خوبیه بهترین تیم SEA هست بدون باخت تا اینکه اومدن SUMMIT به EG باختن. Black و icex3 توش بازی میکنن
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
erebor (12-02-2016)
قباحت داره واقعا ..تایپیک داره خاک میخوره ...noone جان توی 2 بازی اول 5 تا Rampage زد
VP طبق پیش بینی ها داره میترکونه
اونم با بازی محشره Noone
انگار داره پابلیک پلی میده رمپیج پشت رمپیچ
قیافه envy واقعا دیدنی بود
بازیهارو کامل نتونستم ببینم. اما بازیهای vp رو همشون رو نگاه کردم.
5 بار rampage تو 2 بازی جلو np. مخصوصا تو بازی اول که کلا استراتژیشون لو رفت. بازی دوم هم چند تا گزینه برای last pick مید بود که تا ثانیه های آخر فکر کردن و ta رفتن و خیلی خوب جواب داد.
اما بی شک قشنگ ترین بازی کل بازیهای دیشب گیم دوم vp vs newbee بود. نتیجه 25 7 به نفع newbee بود اما 2 تا rax شون رفته بود :دی عجب comeback ای شد اون بازی
امروز منتظر EG هستیم
پ.ن: با اینکه این فرمت تورنمنت هیچ راهی برای throw باقی نمیزاره اما من بازم حس میکنم wings جلو wg عمدا throw کردن و احتمال زیاد چهارم گروه بشن به همین منوال اما توی حذفی بر گردن. شاید هم واقعا نمیخوان هیچ تلاشی کنن...
ویرایش: مثل اینکه دوباره این دو تیم بازی کردن wings ۲-۰ برده و با این احتساب دوم گروه شدن wings
ارزشِ هر انسان به چیزی که به آن دست مییابد، نیست، بلکه به هدفی است که میلِ رسیدن به آن دارد.
- جبران خلیل جبران
bayani (12-05-2016),Mohammad.S (12-04-2016)
Virtus عالي بازي كرد
يعني اون Comeback جلو Newbee ديوانه كننده بود
دقيقا اشتباهي كه نميدونم كدوم تيم بود جلو DC كرد و Reso رفت هرچي تاور بود انداخت رو Newbee هم مرتكب شد
اكثر بازي هارو ديدم
بازي هاي همزمانم كه نتونستم Highlights ديدم
فعلا Virtus همونطوري كه قبلنم گفتم شانس اوله
DC هم خيلي خوب بود
مسابقات امروزم ديدنين
Burning هم بعد از مدت ها اومد به مسابقات
FCB جان Wings ام Tier 2 بود
Major بعدي واسه Team Liquid هست
Team Secret
Mohammad.S (12-04-2016),Viper (12-04-2016)
اولا سلام
دوما چه عجب بعد چند وقت شما دوست گرام آنلاين شديد زير آب بوديد؟؟
سوما خب comback is real چيزيه كه همواره اتفاق ميوفته
چهارما نميشه از الان قهرمان مشخص كرد چون هماهنگي چيزي نيست كه شانسي باشه ولي در كل ليكوعيد خيلي خوبه
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
بازی اول eg که عالی بود zai , sumaile ترکوندن ... منتظر بازی های بعدی هستم
خدا کنه حدعقل ماجورو ببرن .
Evil Geniuses
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©