samdeloges (10-23-2016),the_baltazar (10-23-2016)
اپ! ریپلی قرار داده شد .
Milad._.R (10-24-2016),samdeloges (10-27-2016)
با سلام.
ممنون از آموزش خوب و مفیدتون.
میخواستم بدونم تو بخش ایتم گیری ایتما رو به ترتیب از بالا به پایین باید گرفت منظورم اینه که به ترتیب گذاشتید؟ایتم گیری :
محبوب ترین روش ایتم گیری
سلامThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من با اجازه دوستمون جوابتون رو میدم
بله آیتمارو از بالا به پایین یعنی اول phase boot بعد helm و به همین صورت
“If you can't fly then run, if you can't run then walk, if you can't walk then crawl, but whatever you do you have to keep moving forward.”
Dotauser (11-08-2016)
نکته ای ،روشی، چیز خاصی در مورد بهتر بازی کردن با این هیرو اگه کسی میدونه بگه استفاده کنیم.
واقعا سخته با این هیرو برسی به فول ایتم
ولی اگه برسیgg wp ez
چرا ؟علت؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
علتش معلومه چون بدون هيچي مياد ميزنه صافت ميكنه تاورارم ميكنه gg آيتم نيورده گيم جمع ميشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
اول بازی خوب فارم کن فقط و فقط فارم ! اصلا درگیر نشو ! اگه دیدی هیرویی تو تیم دارید که داخل تیم فایت ها نیاز شدیدی به اتک اسپید داره ( مثل Void و یا Slark ) حتما 6 کن تا بتونن به بهترین نحو ممکن تو تیم فایت ها موثر باشن . بعد که خوب فارم کردی Echo Sabre بگیر که هیچکس نتونه از دستت فرار کنه ! ایتم Purge و MKB هم بگیر که GG کنی ! فقط Feed نده همین ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Dotauser (01-08-2017)
والا من چند سری رفتم فارم همه شاکی شدن گفتن چرا فارمی!؟! یعتی اصلا تو لین نرم اول بازی؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©