سلام بچه ها
من دوتا 2 رو از میهن شاپ خریدم بعدش تو استیم add کردم بعدش که به بازی رفتم تعداد انلاین ها رو نشون می داد اما وقتی find match رو زدم هیچی نمیشود
حالا نمیدونم چی کار کنم
در ضمن اپدیتشم بلد نیستم
اگه بلدید کمک کنید ممنون می شم
سلام بچه ها
من دوتا 2 رو از میهن شاپ خریدم بعدش تو استیم add کردم بعدش که به بازی رفتم تعداد انلاین ها رو نشون می داد اما وقتی find match رو زدم هیچی نمیشود
حالا نمیدونم چی کار کنم
در ضمن اپدیتشم بلد نیستم
اگه بلدید کمک کنید ممنون می شم
دوست عزیز در مورد اپدبت دوتا 2 که به صورت اتوماتیک انجام میشود و شما نباید کاری انجام دهیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
در مورد find mach هم شما مطمئن شوید سرور و مد بازی را انتخاب کرده باشید
اگه می شه کامل توضیح بدین
Amin-Wanted (08-24-2012),Jenius007 (08-24-2012),Karawana (08-24-2012),Milad._.R (08-24-2012),WardeN (11-02-2012)
اصلا هم چین صفحه ندارم
دوست عزیز یک عکس از منوی بازی بگیرید. تا بعد بگم چه کار کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
عزیزم شما خود بازی رو نخریدین فقط نسخه فیزیکی اون رو خریداری کردین یعنی شما فقط میتونین با این نسخه که دارین برین و بازی های دیگران رو ببینین ، اگر میخواهین بازی کنید. برای خرید با من تماس بگیرین.
اقایون مرسی مشکلم حل شد
Demonic (11-01-2012)
man daghighan in moshkelo daram mishe komakam konid betoonam bazi konam?
شما باید Dota 2 را روی اکانت خود داشته باشید تا قسمت Play روشن شود و بتوانید بازی کنیدThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©