من نمهمیدم،بهتر توضیح بدید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
من نمهمیدم،بهتر توضیح بدید.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یه سوال دیگه من که الان از شنبه 3 گیگ دان کردم ینی اینا کشک ؟ باید دلت کنم از اول شرو به دانلود کنم؟This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه این کلاینت تست و آزمایش دوتا بود که من دانلود کردم،|پدیت اصلی به احتمال زیاد امشب یا فردا میاد.This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
سوال دومت رو دقیق نمیدونم و اطلاعی ندارم.
smartmob (12-12-2016)
هنوز اپدیت های دوتا تست ادامه داره احتمالا صبح منتشر بشه
smartmob (12-12-2016)
This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ایا میددونین این 3 گیگ دانلود شده کجا میره ازش یه کپی بگیریم
خداییش کمرم شکست وقتی این پست دیدم :d
1 : میره تو پوشه دوتا 2This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 : نمیشه کپی بگیری ... ی چیز مجزا نیست .
3 : اره درک میکنم ولی اگه تو محدوده 3G هستی میتونی اینترنت یک روزه نامحدود بگیری و دانلودش کنی .سرعت دانلود من تو کرج به 1400 رسید !
Evil Geniuses
smartmob (12-12-2016)
خیلی عذر میخوام از دوستان سوالتم زیاد شد حالا معلومه چند گیگه این اپیدته؟
نزدیک به 4gbThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
میشه بگید چه اپراتوری 3g نامحدود 1 روزه داره ؟!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
smartmob (12-12-2016)
خود دوتا قبلی 8 گیگ میخواد من الان 3 گیگ دان کردم 5 گیگ دان کنم دوتا خودش تموم میشه بعدم 4 گیگ باید دانلود کنم ایا اینطوری میشهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
یا دوتا رو کوبیدن کلا از نو ساختن باید 3 گیگه دلت شه ))
بازم عذر میخوام سوالام زیاد شده اخه بحث حیاتی 9 تومن رو هواس ) با 9 تومن میشه یه ست خرید
شما اشتباه ميكنيد در واقع فقط فضاي نشستن روي درخت ها رو براي بازي دوباره تعريف كردند چرا كه استفاده از فضاي بالايي گيم قبلا در پچ قبلي تعريف شده بود(آقانيم ارت شيكر) پس بيس بازي عوض نشده بلكه چند خط برنامه نويسي گرافيكي و اجرايي بهش اضافه شده و البته اضافه شدن هيروي جديد رو هم نميشه ناديده نگرفت چند خط عوض شدن برنامه نويسي بازي نميشه تغيير بيسيك بازيThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
ميشه گفت بازي حجمش زياد ميشه
به نظر من بيس بازي تغيير چنداني نكرده
Nothing is impossible, the word itself says I'm possible
Audrey Hepburn
FCB (12-12-2016),Mohammad.S (12-12-2016)
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©