محمد replay رو دیدی؟! واقعا زدنش به این روش خیلی خیلی ساده هس!فقط کافیه برسی به invoker !This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
نه ندیدم جای دیه دیدم روش spam 1 روThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
بن شدی باید بری بازی نرمال مد هم روی single draft بذاری و سه بازی ببری تا اوکی شهThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
اره دقیقا فقط دوتا نکته رو باید بدونی اول اینکه aether lens داشته باشی و talent لول 15 رو که 200 cast renge میده بگیری!و اینکه برای کاشتن مین ها باید بیرون از مپ کلیک کنی!This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Mohammad_ai69 (02-04-2017)
اره دیدیم ممنون بخاطر نکاتThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
Deuce (02-05-2017)
یه باگ هست . با تچیز Aether لنز میگیری لول 15 هم تلنت 200 تا کست رنج و میری یه گوشه مین های لول 1 رو استک میکنی یه 100 , 120 تایی بعد اینو بزرگه رو میکشونی روشون , قبل منفر جشدن هم روش Veil و Ethernal میزنی.... من دیشب همین کارو کردم یادم رفت اترنال بزنم جون اینو رسید 10k باختیمThis quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
2 بار تا حالا رفتم ولی چه فایده ؟
4 تا تریژر مسخره میده !
به داداشم 2 بار extremely rare داده ولی هر دو تاش کوریر بوده !
با همین شانس یه تریژر خوب بود 300 دلار کاسب شده بود !
والو الکی ایونت برگزار نمیکنه ...
ای بابا بچه های ما رفتن بخوابن . کسی تیم خوب نداره بریم بزنیم ؟
خودت فایند بدی هم تا راند 15 میری ...This quote is hidden because you are ignoring this member. Show Quote
دیگه همه یاد گرفتم چطوری بازی کنن !
طراحی توسط ArTaBaZ و VBIran | کلیه حقوق این وبسایت برای دوتاباز محفوظ میباشد. 2022-2012©